Міський та районні голови Лозівщини задекларували мільйони

Усі голови Лозівщини – мільйонери, – це показали їхні декларації. Найбагатший мер Лозової Сергій Зеленський, найбідніший голова райдержадміністрації Сергій Красноперов, голова райради Володимир Лаптєв посередині, хоча ще торік декларував статки ледь не в десятеро більші.

За 2016 рік голови Лозівщини задекларували готівкові та банківські мільйони своїх родин. 

(за курсом долара 28 гривень, євро – 30 гривень)

                                                     

Землі у сім’ї мера Лозової з великим відривом також більше – приблизно 50 га у власності.

Першість Сергій Зеленський здобув і за кількістю автомобілів, у його родини – 4 іноземних автівки, у Володимира Лаптєва – 2 іноземних машини та 2 ВАЗи, у голови РДА Сергія Красноперова транспортного засобу не зареєстровано.

За квадратними метрами житлових і не житлових споруд також лідирує мер Лозової: у його родини – 1297 м2, другу сходинку посів Сергій Красноперов – 108 м2. У родини Володимира Лаптєва – 100,4 м2 (будинок і квартира), плюс 2 недобудованих будинки, площею 28 м2, хоча торік голова Лозівської районної ради декларував 3 власні квартири (приблизно 134 м2)у селі Садовому, та одну – у Ялті, площею 47 м2, яка належала сину.

Цьогоріч Володимир Лаптєв сина у декларацію не вніс. Загалом у декларації 2017 року у районного голови відбулося найбільше змін.
Готівки у голови Лозівської районної ради, порівняно з першою декларацією 2016, поменшало у восьмеро.
Торік він декларував майже 14 млн. грн. 

Однак вже через 3 дні суму готівки зменшив на понад 10 млн. грн. та додав італійську шубу дружини. Навідміну від цього року Володимир Лаптєв торік також декларував більше сільгосптехніки – комбайнів та тракторів – на понад 10 одиниць.

Родина Сергія Зеленського за 2016 рік збагатіла на 40 тисяч доларів. У родини Сергія Красноперова – все майже без змін – найскромніша декларація з-поміж очільників Лозівщини.

У статті усі суми готівки та вкладів в іноземній валюті перераховані на гривні за середнім курсом долара 28 гривень та євро 30 гривень, усі дані можна перевірити у відкритих деклараціях посадовців.

__________________________

Сегодня количество моющих и чистящих средств, просто поражает. Если приобретать стиральные порошки цены в больших упаковках, значительно меньше, чем приобретать 450 гр. Поэтому можно значительно экономить на приобретении большой упаковки. 

__________________________

На правах реклами