«Патріоти» допомогли амбулаторії на Красноградщині медобладнанням +vd

Благодійний фонд «Патріоти» і його засновник Анатолій Гіршфельд допомогли сімейній амбулаторії села Піщанка на Красноградщині медобладнанням. Документи на знезаражуючий прилад лікарям передали 21 грудня.

 

Піщанка – біля міста, але найменш забезпечена у районі. Освіта та медицина дефіцитні. Щоб якість лікування у сільській амбулаторії стала кращою, «Патріоти» допомогли їй знезаражуючим обладнанням.

Його використовуватимуть для гінекології, 2 місяці тому подарували стерилізатор для стоматологічного кабінету, розповіла головний лікар амбулаторії Людмила Корнієнко. За її словами, це вкрай необхідні лікарям прилади.

Користуючись зустріччю з засновником «Патріотів», народним депутатом Анатолієм Гіршфельдом медики Піщанки дали новий наказ – обладнання для лабораторії.

Про допомогу попросив також сільський садочок. «Патріоти» вже допомагали дошкільному закладу посудом та енергозбереженням, тепер треба зробити теплішою підлогу для малечі. На килимове покриття необхідно 12 тисяч гривень. Силами батьків таку суму не зібрати, пояснила Людмила Виноградова, заступник директора Піщанського НВК.

Чергові накази «Патріоти» прийняли. Їх розглянуть члени місцевого представництва фонду. І сама громада вирішить, що треба придбати у першу чергу. 

         {youtube}Y81hl6xrw4M{/youtube}