У Панютиному поліцейський пункт закидали коктейлями Молотова +vd

У Панютинському дільничному пункті поліції розбили вікно пляшкою із запалом. 24 грудня, близько 3 години ночі, невідомі жбурнули одну пляшку з горючою сумішшю у приміщення, друга – застрягла між віконними рамами, повідомив Панютинський селищний голова Олексій Корпан.

Він зазначив, жінка яка охороняла будівлю, не відразу помітила дивні пляшки. Лише надранок опергрупа разом з експертами вилучили з кабінету 2 пляшки, з невстановленою горючою рідиною та з тліючим запалом.
За цим фактом відкрили кримінальне провадження, повідомив начальник Лозівського відділу поліції. Зараз розробляють три версії – тероризм, радикально налаштовані громадяни та не правові дії поліціянтів, зазначив Микола Пономар.

Схожий випадок з використанням горючої суміші стався у Краснокутському районні 19 грудня. Там група людей, невдоволених роботою правоохоронці, зібралася на мітинг і жбурляла у будинки не чесних, на їхню думку поліціянтів, коктейлями Молотова. Цю ситуацію прокоментував Микола Пономар.
Він зазначив, у Краснокутську люди були невдоволені результатом слідства у справі зґвалтованної та вбитої 15-річної дівчини. У Лозовій та Лозівському районі не розкритих справ з дітьми зараз немає, тому варіант народного гніву головний поліціянт спростував.
Олексій Корпан повідомив, підозрюваних не має і сподівається, що це – просто хуліганство.

          {youtube}HZCKunWnilc{/youtube}