Анатолій Гіршфельд та заснований ним фонд допоможуть Лозівщині на понад 8 млн. грн.

Благодійний фонд «Патріоти» допоможе хворим мешканцям Лозівщини, а його засновник народний депутат Анатолій Гіршфельд проспівфінансує проекти освіти, медицини і освітлення на понад 8 мільйонів гривень.Про це нардеп повідомив на прийомі у селі Катеринівка 19 березня. «Патріоти» у першу чергу допомагають хворим людям, пояснив їхній засновник Анатолій Гіршфельд.  Лікування фінансують двома шляхами: з фонду – кілька тисяч гривень, і з області – в межах 20 тисяч гривень. На звернення нардепа обласна комісія охорони здоров’я майже ніколи не відмовляє, проаналізували помічники. У Катеринівці допомогти з лікуванням попросили з десяток людей.

Про фінансову підтримку також говорили освітяни: Катеринівському садку потрібна комп’ютерна техніка,  Орільській школі – нові вікна у спортзал.

Тихопільский голова попросив про освітлення двох своїх населених пунктів, а Катеринівський – про ремонт будинку культури і покрівлю ФАПу. Анатолій Гіршфельд пояснив, дрібні питання  виконає за рахунок фонду «Патріоти», серйозніші – профінансує  на половину – орієнтовно по 100 тисяч гривень. Загалом Лозівський район отримає від нардепа понад 2, 5 мільйони гривень, а  Лозова – 5, 5 мільйонів, пропорційно до кількості мешканців.

Гроші мажоритарнику на потреби округу закладені у дербюджеті.

За інформацією помічника, Анатолій Гіршфельд задовільнив усі звернення з попереднього прийому Краснопавлівці. П’ятеро  хворих отримали від «Патріотів» понад 20 тисяч гривень, у Краснопавлівському будинку культури замінили двері, а фермеру Дмитру Шкуренко  допомогли оформити землю,  документи на яку він не міг отримати 5 років.