Мешканці вулиці Чкалова у Хібному скаржаться на бездоріжжя та проблеми з електроенергією

Мешканці вулиці Чкалова у селі Хлібне скаржаться на постійні калюжі замість дороги та проблеми з електрикою. Люди кажуть, не раз зверталися з цими питаннями до Панютинського селищного голови та до РЕМУ, але їх досі не вирішили. 23 травня мешканці вулиці зустрілися з селищним головою Олексієм Корпаном та обговорили існуючі проблеми.

Мешканки вулиці говорять, дорогу біля їхніх дворів не латали майже 10 років.Через це, люди майже весь рік мають ходити у резинових чоботях, а під двором квакають жаби.

Дороги у селищі та Хлібному почнуть ремонтувати влітку. Багнюку по Чкалова обов’язково ліквідують до кінця літа, запевнив Панютинський селищний голова Олексій Корпан. З бюджету селища на ремонт доріг цьогоріч запланували виділити 380 тисяч гривень, але які автошляхи лататимуть в першу чергу вирішуватимуть депутати. Загалом у Панютиному та Хлібному близько 15 доріг потребують ремонту, а грошей на всі не вистачає, говорить Олексій Корпан.

Ще одна з проблема мешканців вулиці Чкалова у Хлібному це недостатня напруга електроенергії. Люди скаржаться, не можуть одночасно користуватися кількома потужними електроприладами. Говорять, зверталися до РЕМУ. Після обстеження електромережі на вулиці, людям відповіли, аби ліквідувати проблему потрібно підсилювати потужність – проводити 3 фазу, але за власний рахунок. Олексій Корпан порадив мешканцям вулиці ще раз звернутися до РЕМУ, письмово. В свою чергу пообіцяв, робитиме усе можливе, аби допомогти Хлібнянам усунути проблему з електрикою.