Лозівська рада старшокласників «Нова хвиля» прикрашатиме місто патріотичними малюнками +vd

Лозівська рада старшокласників «Нова хвиля» прикрашатиме Лозову патріотичними малюнками. 16 серпня хлопці і дівчата оновлювали малюнок біля міського Палацу культури, який малювали минулоріч. До Дня міста лідери готуються прикрасити місто ще 2 малюнками.

 До акції біля Палацу культури долучилися як майбутні лідери, так і випускники. Хлопцям і дівчатам акція з малюнками подобається, якби не канікули активістів було б ще більше, розповіла координатор ради старшокласників «Нова хвиля» Олена Коновалова. Старшокласники ж зазначили, малюнок на стіні порадує містян.

До Дня міста лідери планують прикрасити місто ще 2 патріотичними малюнками в рамках акції «Патріотичний паркан», розповіла директор Будинку дитячої та юнацької творчості Інна Жукова. Малюнки узгодили із міським головою. Проекти втілюватимуть разом із художниками будинку творчості. За словами Інни Жукової, так люди зможуть побачити роботу лідерів, а хлопці і дівчата з користю провести дозвілля. Нові малюнки мають з’явитися у Лозовій до Дня міста – 16 вересня.

{youtube}8_uqS5BdWzo{/youtube}