Нардеп Анатолій Гіршфельд разом з мером Сергієм Зеленським провели прийом лозівчан +vd

Скаржилися на діряві покрівлі, просили допомогти із дитмайданчиком та з лікуванням рідних. 1 вересня народний депутат України Анатолій Гіршфельд разом з міським головою Сергієм Зеленським провели прийом лозівчан.

Жителька 3 мікрорайону Галина просила допомогти із ремонтом покрівлі. За її словами, жильці збирають гроші, але їх не вистачає. Жінка попросила посприяти із висотними роботами та встановленням теплового лічильника. Керівники запевнили, з руберойдом допоможуть, висотні роботи виконають, а лічильник встановлять безкоштовно.
Житель одного з будинків на 3 мікрорайоні просив встановити дитмайданчик. Зазначив, поряд знаходиться ще кілька багатоповерхівок, – дітей вистачає. Міськголова Сергій Зеленський розповів, на встановлення 4 дитмайданчиків у місті виділили 130 тисяч гривень, обіцяли допомогти і підприємці.
Найбільше лозівчан зверталися за допомогою у лікуванні рідних. Бабуся однорічного Івана просила допомоги на ліки для онука. Йому лише рік, у нього – рак крові, хлопчик у важкому стані. Ліки та процедури дорогі. Лозівчанка додала, збирати гроші допомагають волонтери, сім’я рада будь-якій допомозі. Анатолій Гіршфельд наголосив, він благодійного фонду «Патріоти», засновником якого він є, сім’я отримає допомогу на лікування, пакет документів також направлять в область, щоб там теж допомогли із лікуванням. Від громадської організації «За Лозівщину» сім’я отримала гроші. Просити допомоги із лікуванням приходили ще кілька містян, деяким від благодійного фонду допоможуть матеріально, а документи усіх, хто звернувся, направлять у область.
Наприкінці прийому Сергій Зеленський додав, міському бюджету не вистачає 22 мільйони гривень. Попри перевиконання, питання з фінансуванням профтехосвіти залишається. На профліцеї Лозової потрібно 15 мільйонів гривень. За словами мера, завдяки нардепу та губернатору на профтехосвіту виділили 7 мільйонів гривень, більше ніж 2,5 – виділили з міського бюджету. Ще 5 мільйонів до кінця року не вистачає. Анатолій Гіршфельд запевнив, займатиметься цим питанням – допоможе із зустріччю керівництва міста у Міністерстві фінансів у Києві та зв’яжеться з Прем’єр -міністром, щоб збільшити фінансування у місто та спокійно виплачувати зарплати.

{youtube}wkl9rlBJjp0{/youtube}