Лозівчанам презентували книгу до 50-річчя Лозівського ковальсько-механічного заводу +vd

Про ЛКМЗ написали книгу  “Лозівському ковальсько-механічному заводу – 50 років. Пишемо історію заводу та міста разом”. Видання презентували керівникам міста, заводчанам усіх поколінь, почесним машинобудівникам на День міста, 16 вересня.

Історія  ковальсько-механічного заводу тісно пов’язана з розвитком Лозової та долями містян, тому було прийнято рішення написати книгу, що відображала б епохи становлення підприємства та людей, які там працювали і працюють, – розповів почесний президент індустріальної групи УПЕК Анатолій Гіршфельд. Він зазначив, можна пишатися, що завод пережив важкі часи, – зараз у нього є перспектива розвитку. На ЛКМЗ приходять молоді спеціалісти та опановуються нові напрямки виробництва.  Керівники заводу подякували Анатолію Гіршфельду за підтримку у написанні книги та подарували нардепу перший примірник.

Видання вручили і міському голові Сергію Зеленському, за допомогу, яку завод отримує від міста. Мер подякував лозівським машинобудівникам за вклад у розвиток Лозової.

Свої примірники та диски з відеофільмом про 50-річчя заводу від ТРК “Сігма” отримали також лозівчани, які долучилися до написання книги та надали для неї свої матеріали, присвячені ювілею ЛКМЗ.

Над книгою працювала редколегія у складі: Сергія Нестругіна, заступника голови Ради директорів ІГ УПЕК, Анни Бібік, керівника прес-служби ІГ УПЕК, Людмили Голуб, редактора газети “Машинобудівник”, а також Олександра Колеснікова, колишнього директора ЛКМЗ, Анатолія Мовчана, голови профспілки ЛКМЗ, Георгія Неділька, ветерана ЛКМЗ, Володимира Мірошниченка, ветерана ЛКМЗ, Олександра Яценка, начальника відділу реклами ІГ УПЕК, Анни Скрипник, директора ТРК “Сігма”, очолював редколегію Генеральний директор ЛКМЗ Василь Черномаз, його заступники – Ашот Керопов, директор з персоналу ЛКМЗ та Анатолій Бабенко, колишній голова ради ветеранів ЛКМЗ. 

Після  презентації книги мер Лозової Сергій Зеленський та нардеп Анатолій Гіршфельд поклали квіти до пам’ятника першому директору заводу Федору Супруну. 

          {youtube}y6Dp9zSJDFs{/youtube}