Україна+ Енергозбереження

Зелений тариф. Мейнстрим – казати, що планеті жити в таких от екологічних умовах 12 років.  Ця цифра лякає, тверезить, але чомусь лише нас. Просунуті європейські і не тільки держави вже кілька десятиліть намагаються зменшити забруднення навколишнього середовища на планеті. І одним з таких напрямків є збереження енергії. Адже тепер це знають і діти, що джерела енергії, такі як газ та нафта є не безкінечними, а атомна енергія є одним з основних забруднювачів. Тому з’являється геніальний винахід – отримувати енергію за допомогою сонця. Детальніше, у лонгріді за посиланням.
______________________________________________________________________________________
Ефективне енергозбереження. Ні для кого не секрет, що Україна споживає енергоресурсів чи не найбільше у Європі.  Ми звикли, що комуналка має бути дешевою, а якщо у квартирі взимку гаряче, наче в сауні, то просто відчиняємо вікна. А ще ми не звикли платити за комфорт, а якщо і потребуємо його, то вимагаємо, аби в цьому допомогла держава або місто. Зважаючи на складні воєнні реалії, у яких живе Україна 5 останні років, та заявлені нами прагнення щодо євроінтеграції, такий підхід до побутового життя намагаються якнайшвидше змінити. І сектор енергозбереження та енергоефективності  є одним із найважливіших напрямків роботи уряду. Прочитати більше можна за посиланням.
______________________________________________________________________________________
Енергія для еко-ферми з посліду та переробка стоків дріжджового заводу в біогаз та органо-мінеральні добрив. Енергозбереження на Заході країни – у відео.