Україна + (загальна)

“Україна+ – Проект ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Internews”

В рамках проекту протягом 7 місяців висвітлюватимемо важливі для українців теми: енергоефективність, фермерство, сфера ЖКГ, освіта, медична реформа та разом з Вами пошукаємо нових героїв. У першому блоку «Енергоефективність на місцевому рівні» розкажемо, як просто мінімізувати витрати на енергоносії, що для цього може зробити звичайний українець та як це працює на практиці. Поради,сміливі стартапи та багато цікавого Ви знайдете у матеріалах Проекту ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Internews Україна+.


У цьому блоці проекту ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Internews «Енергоефективність на місцевому рівні»  розкажемо яка область споживає найбільшу кількість електроенергії? Яка українська вітрова станція найпотужніша? У яких регіонах найвигідніше ставити сонячні панелі? Також поговоримо про першопроходців у сфері відновлюваних джерел, найенергоефективнішу громаду та сміливі енергоефективні стартапи.

тицніть на картинку

 


У цьому блоку розкажемо про практику лозівчан із встановлення та використання альтернативних джерел енергії – сонячних батарей. Поговоримо також про реконструкцію великої міської котельні у 6 менших та про те, що ця реконструкція дасть місту. В рамках проекту «Інтерньюз-Україна» за підтримки Internews розкажемо про урядові програми та кредити, які компенсують частину витрат на енергозберігаючі матеріали. Вмикайте, на Вас чекає багато цікавого.

тицніть на картинку


Цікаві презентації колег з «Молдова+ безробіття». У своїх роботах вони поділяться міркуваннями стосовно того, як працювати листоношею в епоху Skype та про «невидимок» на ринку праці. 

тицніть на картинку


У матеріалі колег Грузія+ розповімо про історичний регіон Грузії Джавахетію. Про те, що змінюється, і те що залишається на місті. 

тицніть на картинку


тицніть на картинку