Україна+ на Харківщині Енергозбереження

 

Що таке альтернативні джерела енергії? Як користуватися ними просто у себе в будинку? Скільки коштують сонячні батареї? Чи потрібно брати дозвіл? Як їх встановити? Скільки грошей можна зекономити? Відповіді на усі ці питання та практика жителів Лозівщини у першому ролику проекту ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Internews Україна+ «Енергоефективність на місцевому рівні».

 {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=tn1rNEtJCcU&feature=youtu.be{/youtube}

 


У Лозовій реконструюють котельню. Замість однієї великої побудують 6 менших.Кредит на реконструкцію місту надасть Європейський інвестиційний банк. 12 мільйонів євро Лозова віддаватиме протягом 22 років. Як це вплине на якість тепла, що отримують містяни? Що дасть реконструкція місту?  Відповіді на ці питання у 2 відео проекту ГО «Інтерньюз-Україна».

 {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=uwRuPZVjXRY&feature=youtu.be{/youtube}

 


 У 3 відео проекту ГО «Інтерньюз-Україна»  «Енегоефективність на місцевому рівні» разом із фахівцями розкажемо, що таке енергоаудит та для чого він потрібен. Як новоствореному ОСББ вдалося утеплити та відновити систему теплопостачання, як взяти участь в урядовій програмі і компенсувати витрати на енергозберігаючі матеріали. Усе це та покрокова інстукція для отримання енергозберігаючого кредиту – у відео. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=ovtzBP44waE{/youtube}