У Лозовій автівка врізалася у стовп

Лозовій автівка врізалася у стовп.  ДТП сталася 1 липня близько 5 години ранку біля міського Палацу культури.

За інформацією поліціянтів, нетверезий 45-річний мешканець села Мальцівка на Audi перевищив швидкість та не впорався із керуванням. Ніхто не постраждав. Поліцейські склали 2 адміністративні протоколи за «Порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових споруд чи іншого майна» та «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції», зазначила старший інспектор Лозівського відділу поліції Анастасія Василенко.

Лише за водіння у нетверезому стані чоловіку може загрожувати штраф більше 10 тисяч гривень та позбавлення права керувати автомобілем на рік, зазначили правоохоронці.


Фото з соцмереж

Юлія Ковальська

Один коментар

  1. Штраф можно и побольше на порядок, а правом управлять автомобилем должен быть лишен пожизненно, в данном случае пострадал столб, в следующем будут люди. Подобные водители не исправимы, алкаш – это не человек.