Чому вам потрібно записатися на прийом до лікаря-гінеколога в Києві до медичного центру “ІГР”?

Гінеколог – фахівець, якого щорічно повинна відвідувати кожна жінка, навіть за відсутності будь-яких скарг.

Досвідчений лікар – це справжній професіонал, здатний не тільки провести огляд пацієнтки, а також виконати забір необхідних аналізів, встановити діагноз на основі даних огляду, збору анамнезу і результатів діагностики, підібрати оптимальну програму лікування. Надзвичайно важливо, щоб між гінекологом та пацієнткою були довірчі відносини, і жінка могла без сорому обговорити з лікарем найделікатніші питання щодо жіночого репродуктивного здоров’я.

Лабораторія IGR LAB пропонує консультації лікарів-гінекологів в Києві. Досвідчені фахівці готові провести первинний огляд, при необхідності порекомендувати допоміжні методи дослідження, інформативні діагностичні процедури.

З огляду на зростання кількості безплідних шлюбів, а також онкологічних захворювань, кожній дівчині і жінці необхідно проходити гінекологічний огляд 1-2 рази на рік. Своєчасна діагностика і огляди дозволять виявити всілякі гінекологічні захворювання на самих ранніх стадіях, що надзвичайно важливо для ефективного і успішного лікування, збереження жіночого здоров’я на довгі роки. Найчастіше досить серйозні хвороби ніяк про себе не заявляють і визначаються тільки під час прийому у професійного гінеколога, в розпорядженні якого сучасні методи діагностики.

Прийом лікаря-гінеколога в IGR LAB під час першого візиту в клініку включає:

  • Збір анамнезу, докладний опитування пацієнтки;
  • Огляд в гінекологічному кріслі, паркан мазків для дослідження;
  • Огляд молочних залоз, пальпацію периферичних лімфатичних вузлів.

Уже під час першого прийому лікар має можливість зробити перші висновки щодо стану репродуктивного здоров’я жінки, а також перші припущення щодо можливого діагнозу. У 90% випадків для уточнення діагнозу призначаються допоміжні методи дослідження: УЗД органів малого таза, гістероскопія, діагностична лапароскопія і т.п.

Всі діагностичні заходи, огляди і призначення лікування проводяться фахівцями з великим досвідом роботи в сфері гінекології та репродуктології. У розпорядженні співробітників клініки є найсучасніше обладнання, що дозволяє зробити діагностику не тільки максимально достовірної, але і безболісною.

Чому варто прийти на прийом гінеколога в Києві у IGR LAB?

  • У нас працюють найкращі фахівці, які постійно проходять курси підвищення кваліфікації, відвідують семінари, їздять на практику за кордон;
  • В процесі діагностики і лікування використовується новітнє обладнання;
  • Процес діагностики займає зовсім небагато часу: всі необхідні діагностичні процедури і аналізи можна здати в нашому медичному центрі;
  • Ми гарантуємо конфіденційність даних кожного пацієнта: про причини і цілі вашого візиту до клініки не впізнають сторонні особи;
  • Ми гарантуємо високу ефективність лікування завдяки використанню передових методів і технологій терапії;
  • Ціни на медичні послуги європейського рівня у нас – одні з найдемократичніших.

Поспішайте записатися на прийом до гінеколога у Києві прямо зараз на сайті igr-lab.com.ua. Наші лікарі допоможуть зберегти ваше здоров’я і зроблять все можливе, щоб допомогти в найскладніших ситуація, при найбільш складних проблемах з репродуктивним здоров’ям.