Керівники Лозової не беруться прогнозувати, коли у місті увімкнуть воду

У Лозовій депутати міськради виділили майже 400 тисяч гривень на придбання полімерних труб для ліквідації аварійної ситуації на Південному колекторі та допомогу Лозоваводосервісу. За це обранці проголосували на сесії 2 квітня.

Коли мешканцям мікрорайонів відновлять водопостачання керівники міста говорити поки не беруться. Міський голова Сергій Зеленський повідомив, воду лозівчанам планували увімкнути  о 18 годині 1 квітня, однак сталася ще одна аварія.  Під час роботи у колектор провалився мулосос.

2 квітня з 8 ранку на аварійних ділянках працюють лозівські водяники. Комунальники санують частину колектору біля 14 будинку на 4 мікрорайоні.  

Керівники міста зауважили, на ремонт аварійних ділянок потрібно близько 30 мільйонів гривень.  Таких грошей місто не має, тому за допомогою депутати звернулися до усіх можливих інстанцій. Частину грошей для Лозової мають виділили обласні депутати на наступній сесії.

Усі навчальні заклади міста працюють у звичному режимі, у школах та садках є запас води на 2 дні, повідомила начальник управління освіти, молоді та спорту  Вікторія Урванцева.  Питну та технічну воду за необхідності до навчальних закладів підвозять. Через аварійну ситуацію на колекторі, заняття у школах не скорочували.

Лозівська міська поліклініка також працює, але частково. Лозівчани не можуть скористатися процедурами у кабінеті маніпуляції та здати аналізи.