Анатолій Гіршфельд добився держсубвенцій для Сахновщини та Кегичівщини

Анатолій Гіршфельд відвідав Сахновщину та Кегичівщину з робочим візитом 27 квітня. Обранець  відзвітував про зроблене за 3 роки та поспілкувався з педколективами Кегичівського ліцею, Слобожанської школи, з жителями села Лигівка і колективом тамтешньої амбулаторії.

У Кегичівському ліцеї обранець вручив сертифікат на оснащення класів хімії та інформатики за рахунок держсубвенції, якої добився для округу.  У Слобожанській школі отримали сертифікат на тенісний стіл та сертифікат на 8 250 грн гривень вручили мамі однієї з учениць закладу, завдяки ньому дівчина разом зі своїм хореографічним колективом зможе поїхати на міжнародний конкурс та представити Україну у Болгарії.
Депутат відвідав амбулаторію у Лигівці, зараз там триває ремонт. Обранець вручив медперсоналу сертифікат на нове обладнання, медики в свою чергу покликали народного депутата на відкриття відремонтованої амбулаторії. Анатолій Гіршфельд не оминув увагою і аграріїв району. З ними обговорив компенсацію на купівлю вітчизняної землеобробної техніки та врожайність.