Панютинські танцівники стали кращими серед сотні колективів України

Панютинський танцювальний колектив «Непосєди» став переможцем відкритого  чемпіонату  кубку з хореографії у місті Синельникове у категорії з 7 до 12 років. Юні танцівники стали кращими серед майже сотні колективів  з різних областей України.

Керівник колективу Вероніка Логвиненко розповіла, до конкурсу готувалися ретельно. Кілька місяців продумували номери та відточували майстерність, разом з костюмером клубу вигадували образи. Саме це допомогло перемогти майже серед сотні учасників. На чемпіонаті було чимало сильних учасників, у яких було чому повчитися, наголосила керівник.

Директор клубу Андрій Пащенко зауважив, раді перемогам та здобуткам своїх вихованців та ніколи не зупиняються на досягнутому. У селищному клубі намагаються різнобічно розвивати своїх танцівників та співаків.  Для цього у закладі створили усі необхідні умови, запевнив директор.

«Непосєди» переконані, це їхня не остання перемога. Разом зі своїм керівником вони мріють підкорити столицю України та підготувати ще безліч танцювальних номерів.

Юлія Токар