Призначено нового керівника Східного регіонального управління ДПСУ

З призначенням Андрія Ігнатьєва привітала голова ХОДА Юлія Світлична.

Східне регіональне управління Державної прикордонної служби України очолив генерал-майор Андрій Ігнатьєв, який до цього моменту був керівником Азово-Чорноморського регіонального управління.

«Андрій Михайлович – керівник, який раніше безпосередньо працював у вашому регіональному управлінні, коли це був ще відділ. У зоні АТО він очолював цей відділ, який починав протидіяти на сході всім тим загрозам, які виникали. Керівник досвідчений, прийшов до вас з практично рівної посади, і сьогодні, я думаю, він зможе проводити не гіршу роботу, ніж проводив тут його попередник Сергій Вікторович Бідило», – відзначив, представляючи нового керівника, голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

Голова ХОДА побажала Андрію Ігнатьєву успіхів на новій посаді, плідної співпраці та якісних результатів, а також запевнила його в тому, що з боку керівництва області прикордонники отримуватимуть усю допомогу, якої потребуватимуть.

«Питання безпеки та здійснення контролю за державним кордоном – це одне з найважливіших питань, які стоять перед сходом нашої держави. Мені дуже приємно, що Східне регіональне управління знаходиться саме тут, на Харківщині. У координації – разом з обласною державною адміністрацією та всіма правоохоронними органами – ми забезпечуємо свої функціональні обов’язки таким чином, щоб громадяни жили в спокої та навіть у 40 км від кордону мали можливість гуляти, не замислюючись про свою безпеку», – сказала Юлія Світлична.

У свою чергу, Андрій Ігнатьєв подякував керівництву ДПСУ за надану довіру.

«Хочу подякувати за довіру очолити таке, мабуть, найсерйозніше на сьогодні управління, виходячи з тієї обстановки, яка складається на державному кордоні. Хочу завірити, що зроблю все, щоб продовжити позитивну динаміку, яка є в регіональному управлінні, та підтримувати надалі стан державного кордону та охорони державного кордону на надійному рівні», – сказав начальник Східного регіонального управління ДПСУ.

Його попередник Сергій Бідило, який тепер працюватиме в керівництві Державної прикордонної служби, побажав успіхів наступнику, подякував колективу та всім, з ким взаємодіяв на попередній посаді.

«Хочу подякувати керівництву областей, Юлії Олександрівні за підтримку, допомогу та порозуміння у вирішенні всіх завдань, у першу чергу, щодо облаштування наших підрозділів, які охороняють державний кордон, щодо інженерного облаштування самого державного кордону», – сказав Сергій Бідило.