У Дергачах відкрили спортмайданчик зі штучним покриттям та скеледром

Під час робочої поїздки до Дергачівського району з результатами проведених робіт на об’єктах спортивної інфраструктури ознайомилася голова ХОДА Юлія Світлична.

Новий скеледром у Дергачах побудували на території міської ради, а спортмайданчик зі штучним покриттям з’явився в місцевому ліцеї № 3. Окрім футбольного поля зі штучним покриттям та поля для пляжного волейболу, тут розмістили також дитячий ігровий комплекс «Веселі джунглі».

«Такі майданчики з’являються по районах Харківської області вже не одиницями, а десятками, – відзначила голова ХОДА Юлія Світлична. – І нашим дітям є де займатися спортом».

Вона запевнила, що керівництво області й надалі підтримуватиме розвиток Дергачівського району, зокрема, його спортивної інфраструктури.

«Одним з проблемних питань Дергачів був центральний стадіон «Авангард». Його побудували 40 років тому й ніколи не реконструювали з того моменту. Зробимо все, щоб уже восени відкрити цей стадіон, – повідомила керівник області. – Крім того, громада зверталася до нас з питанням щодо побудови в Дергачах фізкультурно-оздоровчого комплексу. Цього року розпочнемо його будівництво. Фінансувати будемо з бюджетів різних рівнів, адже децентралізація, ініційована Президентом, укріпила обласний та районний бюджети, і ми зараз маємо змогу спільно долучитися до вирішення цієї проблеми».