Юлія Світлична привітала жителів Великого Бурлука з Днем громади селища

Голова ХОДА передала Великобурлуцькій громаді ключі від двох новеньких автобусів – шкільного та транспорту для соціальних перевезень.

Вітаючи великобурлучан зі святом, Юлія Світлична побажала району процвітання, а всім його жителям – здоров’я, наснаги та щастя. «Хай щедрою буде доля, хорошою погода, хай сонячно буде в наших оселях і в наших серцях», – сказала керівник області.

Вона відзначила, що зараз, завдяки децентралізації, ініційованій Президентом України Петром Порошенком, Великобурлуцька громада отримала суттєві фінансові кошти та можливості для розвитку й реалізації перспективних проектів.

«Сьогодні вже відкрито відремонтований стадіон, який не бачив реконструкції 50 років. Поліклініка районної лікарні, яка не бачила реконструкції 35 років, нарешті приведена до ладу. І ми будемо продовжувати підтримувати район. Будемо реконструювати водопровід, який обслуговує 1500 абонентів, продовжуватимемо ремонти шкіл, дитячих садочків, об’єктів культури, будівництво спортивних майданчиків. Також у районі реалізуємо проект «Енергія світла» – 8 населених пунктів Великобурлуччини цього року отримають освітлення. Будемо робити все для того, щоб Великий Бурлук укріплювався та розвивався», – запевнила Юлія Світлична.

Голова Великобурлуцької ОТГ Віктор Терещенко подякував голові ХОДА за підтримку громади.

«Дійсно хочеться від усієї нашої громади подякувати Юлії Олександрівні за цей чудовий подарунок – два автобуси. Один ми будемо використовувати для перевезення пільгових категорій громадян, другий піде на шкільний маршрут.  Ми живемо в чудовому селищі, тут чудові люди. Від кожного з нас залежить, яким наше селище буде», – підкреслив Віктор Терещенко.

Голова Великобурлуцької РДА Віктор Слиш, у свою чергу, привітав земляків зі святом та відзначив, що сьогодні селище дійсно розвивається.

«Дякуючи ініціативі Президента щодо децентралізації, якщо раніше в нас були проблеми з відсутністю коштів, то зараз у нас є питання з освоєнням цих коштів», – сказав керівник райдержадміністрації.

Під час святкування Дня громади Юлія Світлична вручила відзнаки ХОДА кращим представникам району.

Більше фото