У Великому Бурлуку відкрили реконструйований стадіон

Результати проведених на спортивній споруді робіт оглянула голова ХОДА Юлія Світлична під час робочої поїздки до Великобурлуцького району.

Стадіон у Великому Бурлуку чекав на капітальний ремонт більше, ніж півстоліття. З моменту будівництва в 1963 році споруду не ремонтували жодного разу.

«Вперше за 50 років цей стадіон побачив реконструкцію. Є відповідальна команда, яка серйозно підійшла до вирішення питання і домоглась результату. Це спільний результат влади і людей, – відзначила під час відкриття стадіону Юлія Світлична. – Спасибі всім уболівальникам, усім, хто підтримував, і тим, хто вірив».

На території стадіону провели реставрацію будівлі: в ній накрили дах, замінили вікна на пластикові, привели до ладу фасад та закрили всередині стіни вологостійким гіпсокартоном, а стелю – пластиком, підлогу – плиткою. Також обладнали душові кабінки для гравців.

«Зараз створено всі умови, щоб стадіон міг спокійно функціонувати як футбольна арена нашої громади, – говорить голова Великобурлуцької ОТГ Віктор Терещенко. – Розраховуємо на підтримку й надалі, щоб приймати тут команди з усієї області. Думаю, коли закінчимо роботи, команда Великобурлуцької громади або району заявиться на чемпіонат області з футболу».

У планах подальшого відновлення стадіону – обладнання накриття над трибунами для вболівальників, упорядкування території та встановлення тренажерів. Також за допомоги ХОДА порушено процедуру передачі споруди на баланс громади.

«У нас дуже спортивний район. У чемпіонаті району грає 13 футбольних команд. Сьогодні дійсно для Великого Бурлука велике спортивне свято. Багато років на цьому стадіоні не проводилося жодних робіт. І от за підтримки Юлії Олександрівни, ХОДА, наших земляків, які допомогли в реалізації цього проекту, ми отримали таку чудову споруду. Тож, такий стадіон – дуже добрий подарунок для нашої громади», – наголосив керівник ОТГ.

У день відкриття стадіону на ньому провели фінальний матч чемпіонату Великобурлуцького району.

Більше фото