Глава ХОДА зустрілась зі збірною командою України з синхронного плавання

6 вересня Юлія Світлична привітала спортсменок з успішним виступом на чемпіонатах світу та Європи.

Зустріч пройшла в Палаці спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту.

Глава ХОДА відзначила, що харківські спортсменки своїми результатами прославляють не тільки нашу область, але і всю Україну далеко за її межами.

«Особливо приємно, що спортивний сезон розпочався для вас дуже впевнено і вдало. Ті результати, які показує ваша команда, дійсно, вражають. У світовій серії ви отримали 34 нагороди, 17 з яких – золоті. І це тільки цього року! Спортсмени мають шість європейських перемог. Я вам бажаю, щоб так було і надалі. А ми завжди будемо поруч і будемо вас підтримувати. Адже кожен член команди працює на спільний результат. Ми надзвичайно пишаємося тим, що збірна України складається саме з харківських спортсменок. Тільки вперед, до нових вершин і до нових звершень», – звернулася до спортсменок Юлія Світлична.

Головний тренер збірної команди України з синхронного плавання Світлана Саїдова подякувала Юлії Світличній за постійну увагу до харківських спортсменів, відзначивши, що обладміністрація системно підтримує розвиток спорту в регіоні.

«У вас слова, дійсно, не розходяться з ділом. Жителям нашого регіону дуже пощастило з таким керівником. Ми дуже вдячні вам за підтримку, – звернулася до Юлії Світличної Світлана Саїдова. – Я пишаюся своїми спортсменами і тренерами. У нас зіркова команда. І ми всі разом працюємо, створюємо легенд спорту».

У ході зустрічі Юлія Світлична вручила грошові винагороди харківським спортсменкам, які у складі збірної України вибороли срібні медалі на чемпіонаті світу серед юніорок, що проходив у місті Будапешт (Угорщина) з 18 по 22 липня 2018 року. Також спортсменки привезли золоті, срібні та бронзові нагороди з чемпіонату Європи з синхронного плавання, що відбувався з 3 по 7 серпня 2018 року у місті Глазго (Великобританія). Грошові винагороди отримали і тренери спортсменок.

Більше фото