Лозівчани повертатимуть субсидію

Дехто з лозівчан повертатиме отриману субсидію. Це стосується  містян, які не повідомили про членів родини, які фактично мешкають разом, але офіційно у помешканні  не зареєстровані. Про це наголосила начальник управління праці та соцзахисту населення Вікторія Кіпкало.

Керівниця додала, зараз перед початком нового опалювального сезону перевіряють усіх, хто отримував субсидію  раніше. Лозівчан, які не вказали проживаючих членів родини просять звернутися до управління якомога раніше, аби уникнути повернення великої суми субсидії.

До управління за оформленням субсидії радять звернутися також тим, хто винаймає житло. Родини, у помешканнях яких є зареєстровані родичі, але фактично  з ними не проживають, можуть надати документи, які підтверджують, що людина мешкає у іншому місці. Тоді їхні доходи не братимуться  до розрахунку субсидії, нагадує Вікторія Кіпкало.

Загалом минулого року субсидію отримували понад 20 тисяч родин. Цьогоріч кількість субсидіантів може зменшитися приблизно  на 6 чи 7 тисяч, припускають в управлінні.