На Лозівщині в 11 разів зменшилась кількість великої рогатої худоби

На Лозівщині землі під пасовища, що заростають бур’янами та не використовуються за призначенням, треба за потреби віддавати в оренду. Адже зараз територій  для випасання худоби потрібно набагато менше, аніж ще 10 років тому.

Про це заявив голова Лозівської районної державної адміністрації Сергій Красноперов. За його словами, за останні 14 років кількість великої рогатої худоби зменшилась в 11 разів. З понад 6 тисяч голів до  600.

Керівник зазначив, своїм рішенням про незгоду на розробку проектно-кошторисної документації депутати райради не дали можливість обробляти землі та отримувати з них податки. Сергій Красноперов зауважив, він, як депутат та голова райадміністрації, підтримав усі проекти розпоряджень.

Нагадаємо, на сесії райради 21 вересня депутати прийняли рішення не надавати дозвіл на розробку проектно-кошторисної  документації  підприємству «Арт-плюс», яке планувало обробляти землі у 12 сільських та селищних радах Лозівщини.

2 коментарі

  1. Скотиняки

    Кількість корів упала в 11 разів, а кількість биків у владі вирісла у 111. Хтось може мені пояснити наявність райдержадміністрації після утворення ОТГ? Красноперову пахотних земель не вистачило, так він вирішив пасовиська прибрати та переорати. Той самий випадок, коли депутати розумніші за голову. Мені цікаво, хто кришує цього “ефективного менеджера” у Києві, який без папірця двох слов разом звязати не може, корів бачив лише по телевізору, а до землі має таке ж відношення як і до Місяця?

  2. Злой Лозовчанин

    Ось воно, покращення. Слава Украине. Героям сала. Смалець – ворогам.