ЛКМЗ візьме участь у Міжнародній виставці «Зброя та безпека-2018»

Найбільший український виробник корпусів та трансмісій для легкої бронетехніки –Лозівський ковальсько-механічний завод вперше презентує свої досягнення та технічні новинки на ХV Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека – 2018».Захід проходитиме у Міжнародному виставковому центрі у Києві з 9 по 12 жовтня.

ЛКМЗ представить провідні мости,редуктори, зразки важелів підвіски для військових броньованих машин різних модифікацій.

«Сегодня в Украине нет аналогов продукции ЛКМЗ, предприятие является единственным изготовителем корпусов для легкобронированной техники. Завод предлагает надежные решения для обеспечения потребностей Вооруженных сил Украины», – відзначив директор з розвитку виробництва спеціальної техніки Василь Черномаз.

Крім  військової техніки,завод представить причіпну, навісну та напівнавісну сільгосптехніку для обробки ґрунту.

Серед переваг обладнання ЛКМЗ – використання унікальних технологій, що дозволяє випускати деталі складної форми з високим рівнем точності, запевняють виробники.

Продукція ЛКМЗ може бути затребувана і конкурентоспроможна не тільки на українському ринку. «Мы готовы расширять географию поставок и рассматривать предложения о военно-техническом сотрудничестве с зарубежными партнерами», – наголосив Василь Черномаз.