У Лозовій влаштували мітинг до Дня визволення України від нацистських окупантів

У Лозовій до Дня визволення України від нацистських окупантів провели мітинг біля Меморіалу Слави.
Очільники Лозівщини, керівники підприємств і установ, помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда, містяни та школярі зібралися 26 жовтня, щоб вшанувати пам’ять полеглих у часи Другої світової війни. Присутнім  на мітингу нагадали про військові події у місті та країні, кількість загиблих у боях та концтаборах.  Їхню пам’ять вшанували хвилиною мовчання.  Учасники заходу традиційно поклали квіти до Меморіалу Слави.

 

12 коментарів

  1. Благодаря Советской Армии под руководством Сталина г Лозовая был освобожден от фашистов и их холуев. Советская Армия упорно продвигалась дальше на запад что бы прикончить фашизм в Берлине. И тут на помощь фашистам пришли Бандеровцы, которые с немцами воевать не хотели ,а вот с нашей армией воевали в основном партизанскими (в спину) методами. А указания Бандеровская верхушка получала от правительства в изгнании в Лондоне. А сегодня прозападная верхушка получает зарплату у народа Украины а выполняет указания МВФ.

    • Степан Уинстонович Черчилль-Бандеровский

      Молодец! Всегда пиши слово “Бандеровцы” с большой буквы! )) И про правительство в Лондоне мне понравилось, спасибо, поржал ))) Черчилль был наш первый Бандеровский премьер-министр! ))))

  2. радует что есть еще у нас думающие и адекватные люди!

  3. Злой Лозовчанин

    Який сенс відзначати звільнення, якщо послідовники фашистів знову прийшли до влади?

    • Злому Лозівчанину

      Скоро вибори Президента, а потім до ВР.
      Не лежіть на дивані під час агітаційного періоду. Якщо навіть своїх сусідів переконаєте у своїх поглядах – буде результат.
      У іншому випадку можна припустити, що будемо мати “абонплату” не тільки по газу, воді, теплу, а й за ходіння по тротуарам та податок на об’єм власних легенів і за використане влітку сонячне тепло.

    • Палата №6

      Так, а что вы на диване сидите и бздите, вместо того чтобы фашистские поезда под откос пускать и рейхскомендатуры на воздух взрывать??? Где вы, борцы с фошизмом, ауууу, болезные, вставай страна агромная, вставай на смертный бой!!! Хосподи, в дурдоме опять день открытых дверей???

  4. открывшемуся

    Аааа, то-то давненько Вас не видно было! Оказывается, что только открыли.
    Ваши призывы и предлагаемые методы противозаконны.
    Только законным путем, батенька, только законным… никаких призывов и подстреканий. Всех нужно уважать, даже оппонентов.

  5. Злой Лозовчанин

    Тільки не потрібно забувати, що ця влада сама по собі незаконна. Навряд чи ви забули, що Кролик і кривавий Пастор стали керувати Ненькою після трагічних подій лютого 2014 року. У країні стався державний переворот. Його миттєво підтримав Захід – порушивши, між іншим, свої ж гарантії щодо угоди між тодішнім чинним президентом і опозицією. Тепер питання. Чи має сенс боротися з незаконною владою законними методами? Владою, яка сама ні за що не відповідає, не має ніяких реальних повноважень, грубо порушує конституцію. Як би не сміялися над нами ватники, але у нас реально країна 404, справжня анархія, в економіці – повна попа.

  6. Злой Лозовчанин, прими таблетку и в постельку, а то начнется обострение – заберут тебя в дурку и некому будет свергать незаконную власть.

    • Злой Лозовчанин

      Шановний пан Троцький. Висловлюю Вам подяку за те, що Ви так турбуєтеся про моє здоров’я. Тільки скажіть, будь ласка, а хіба ваші господарі – Адольф Алоїзович і Петро Олексійович – не є пацієнтами даних медустанов? І ще, пане Троцький, не їдьте в Мексику. І особливо стережіться людей з льодорубами. Прошу вас. Дякую.

  7. Интересная страна,одни празднуют день визволення України від нацистських окупантів.
    А другие зигуют хайль гитлер и факельные шествия устраивают,прославляя СС Галичина и их прихвостней.
    По телевизору одни празднуют день освобождения Киева,а другие кувалдами разбивают мемориальную доску Ватутина,который его освобождал.
    Страна с двойным дном.Ладно взрослые ещё поймут,а как детям это объяснять,какой им патриотизм прививать?

    • Українець

      Насчет зигов и гитлера пруфы в студию. Насчет что рассказывать детям – Родина у вас как и мама одна, дети – Украина, а бандитов-оккупантов было много – шляхто-польские, царско-московские, австро-венгерские, немецко-нацистские, советско-московские, теперь путино-рашистские. Але все буде добре, все буде Україна! Героям слава!