У музеї Лозівської 7 школи відкрили одразу 2 нових експозиції

У музеї Лозівської ЗОШ №7 відкрилися одразу 2 нові експозиції. Виставки організували до 25 річчя музею «Козацька світлиця». Перша експозиція – фото, особисті речі та інформація про випускників та батьків учнів, які знаходились у зоні АТО. У другій  – історія та успіхи школи. Збирали  відомості та речі учні, вчителі, батьки та лозівчани.

У школі розповіли, до створення експозицій долучились усі – і старшокласники, і їхні батьки і просто небайдужі містяни. Школярі разом з вчителями збирали інформацію про Героя України, учня 7 школи Олександра Лавренка та випускника школи Олега Шевченка. Обидва лозівчанина загинули у зоні бойових дій. Першими оглянути музей запросили батьків Олександра та Олега.

Екскурсії музеєм проводили дівчата з 8 та 9 класу. Школярки запевнили, приємно, що їм довірили таку відповідальну роль.

Окрему увагу у експозиції приділили директору школи Сергію Пасарару.

У школі видали кілька збірок, у них зібрали інформацію про працівників, випускників та батьків учнів, які захищають або захищали Україну.

У другій експозиції організатори зібрали історію та успіхи школи за 32 роки її існування. За словами керівників, у перспективі у навчальному закладі планують відкрити музей «Бойової слави учасників АТО».