Для підприємців Лозівщини змінився рахунок для сплати деяких податків

На Лозівщині деякі підприємці скаржаться, що сплатили податки, а гроші повернулися. Граничний строк оплати єдиного податку –  19 січня, тому люди переймаються, що будуть штрафи.

У податковій пояснили, через об’єднання  Лозівської тергромади для людей, які зареєстровані у сільських та селищних радах ОТГ змінився рахунок для сплати податків, які повністю або частково зараховуються до місцевого бюджету.

Заступник начальника Лозівського управління ГУ ДФС у Харківській області Алла Корєнєва зазначила, платежі, які повністю або частково зараховуються до міського бюджету треба сплачувати за рахунками, які діють у Лозовій.

Рахунки для сплати є на сайті Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області. Можна також  звернутися у Центр обслуговування платників або зателефонувати 7-04-05.

 

2 коментарі

  1. KapAleJC KapAleJC

    Я зашла на Букинг, и действительно: если выбрать цель проживания для отдыха, то бронирование не возможно ((( Что делать, если Букинг не дает бронировать жилье в Крыму? Воспользоваться альтернативным сервисом вот и все ))) ссылка в описании.

  2. Шо куримо шановний/на/не? Коноплю знаю, мак знаю, Букінг не пробував, шинить добряче? Мені головне, щоб я міг древніх вікінгів після зашмигу бачити та спілкуватися з ними.