Пункт стерилізації – місто дало волонтерам приміщення

У Лозовій волонтерам надали приміщення для пункту стерилізації тварин. Будівля знаходиться за містом і належить водяникам.Волонтери вже оглянули приміщення та розповіли, зараз стан кімнат та коридорів далекий від норм, де можна проводити операції тваринам. Активісти планують прибирати в потрібних кімнатах та почати ремонт.
 
Допомогти з відновленням приміщення обіцяє міське керівництво. Секретар міськради Сергій Коба розповів, за міський кошт допоможуть з ремонтом покрівлі, заміною вікон та іншим. На все приблизно планують відшукати 200 тисяч гривень, зазначив посадовець.
 

Натомість працівники комунального підприємства, на подвір’ї якого розташується пункт стерилізації, не поспішають радіти новому сусідству. Комунальники розповіли, самі використовували будівлю, яку зараз запропонували волонтерам,  але з 2013 року перестали навіть заходити до споруди без потреби, бо вважають її «ненадійною».
 

Сергій Коба зазначив, будівельники оглянули будівлю і знайшли недоліки, там планують провести більш ретельну перевірку та визначитись зі станом споруди та приміщень.
 

Поки лозівські волонтери не втрачають надію облаштувати у місті пункт стерилізації  для безпритульних тварин.