Воду у крани лозівчан подадуть 2 вересня о 6 ранку

На водомережах від Краснопавлівки до Лозової за 2 дні ліквідували 17поривів. Про це говорили 1 вересня на комісії з техногенно-екологічної безпеки.
  Через пориви до квартир лозівчан доходить лише половина води, що дає КВ ” Дніпро”, розповів заступник директора підприємства Олександр Бусяк. Бригади цілодобово працюють над усуненням аварій.
За добу містяни використали запаси води, яких мало б вистачити на 2 дні. Через малий тиск та великий забір, вода доходить не до усіх поверхів. Коли вмикатимуть чи вимикатимуть воду лозівські комунальники сказати не можуть, бо це залежить від подачі води з КВ “Дніпро”. 2 вересня свята у навчальних закладах міста не відмінили, запаси води у школах та садках є, повідомила головна освітянка міста Вікторія Урванцева. Подачу води на Лозову припинили о 15 годині 1 вересня, відновити планують о 6 ранку 2 вересня.
Міськголова Сергій Зеленський доручив розробити графік підвозу технічної води до тих будинків, куди не доходить вода. Мер наголосив, необхідно створити комісію, яка перевіряиме підприємців, які продають питну воду. Якщо вартість завищуватимуть – на бізнесовців треба буде складати адмінпротоколи.
Про це повідомляється на сайті Лозівської міськради.