Лозівчани скаржаться на потоп у квартирах та під’їзді

Лозівчани з 19 будинку на 1 мікрорайоні потерпають через протікаючу покрівлю.  Містяни припускають, кілька років тому ремонтники, які утеплювали одну з квартир пошкодили покриття на даху. Тепер через намерзання у помешканнях та під’їзді по стінах тече вода.

Лозівчанка пані Неля розповіла,  близько 1 години ночі 14 січня почула гуркіт. Вода зібралася під стелею та врешті-решт проломила пластик. Жінка підставила ємності у кухні, у коридорі та у ванній. У цих кімнатах погоріло світло, готувати пані Неля також не може, бо має електропіч.

Вода дійшла до 2 поверху, волога також у під’їзді. Мешканці зазначили, не знають, що робити, жити до весни у таких умовах неможливо. Пані Неля припустила, вода тече через те, що ремонтники, які кілька років тому утеплювали будинок, пошкодили покриття на даху.

Директор «ЖУКа» Вячеслав Ткаченко повідомив, дійсно, покриття пошкодили ремонтники, які займалися утепленням. Тим, хто збирається утеплювати фасад керівник порадив звертатися у «ЖУК». Житловики зможуть заключити договір з ремонтниками, а потім, у разі проблем, вимагатимуть відновлення покриття.

Намерзання на 19 будинку комунальники почистили, однак запевнили, покрівля м’яка, у таких випадках разом із льодом пошкоджується і покриття на даху.

Спеціаліст додав, у покрівлях на 1 мікрорайоні, у частині 2, у центрі міста та на Авилівці є особливості. Коли помешкання будували, на даху був шар утеплювача. Зараз він втратив свої властивості. У результаті, коли приміщення опалюють всередині, сніг на даху розтає і утворюються бурульки. Вячеслав Ткаченко попросив лозівчан бути уважними і не ходити попід дахами, щоб не травмуватися.

 

3 коментарі

  1. Борисенко Євген

    Власниці СЛІД ПОДАТИ !!!! ДО СУДУ !!!! НА ШАРАЖКУ !!!!! “ЖУК” , УСЕ ЗФОТОГРАФУВАТИ !!!!! ЦИФРОВИМ ФОТОАПАРАТОМ ( ТІЛЬКИ ВИСТАВИТИ ВІРНУ !!!! ДАТУ ТА ЧАС ; ЯКЩО НЕ ДОПОМОЖЕ-ЗБИРАТИ ПОБІЛЬШЕ !!!!! “ТОВАРИШІВ ПО НЕЩАСТЮ ( БАЖАНО-ЧОЛОВІЧОЇ !!!! СТАТІ ) , ЙТИ ДО “контори” ШАРАЖКИ !!!!! , яке зветься “жук” , БРАТИ ткаченка ЗА ГОРЛО І СКАЗАТИ : ЯКЩО НЕ відремонтуєш , АБО НЕ компенсуєш-УДАВИМО !!!!

  2. Правильно,всех давить-душить-убивать-четвертовать-кастрировать.