Для пільговиків з Панютиного скасували талони на проїзд

Натомість, у цьому напрямку збільшили кількість пільгових рейсів з 2 до 8.

Про зміни розповів начальник управління  економіки міськради Сергій Гранкін.

Через створення Лозівської тергромади переглядають систему пільгових перевезень. Видачу талонів на проїзд з та до Панютиного вирішили відмінити. В той же час збільшили кількість пільгових рейсів – з 2 до 8, повідомив начальник управління економіки Сергій Гранкін.

«Вирішили піти також шляхом міських перевезень і організувати пільгові рейси замість талонів, які видавалися. Проект рішення передбачає вже по 4 пільгових рейси на перевізника. Всього – це 8 пільгових рейсів. Ми попрохали старосту, якщо є ініціативи людей, в який час краще організовувати ці пільгові рейси. Тому що наступним кроком буде затвердження на виконавчому комітеті саме графіків руху цих пільгових рейсів», – Сергій Гранкін, начальник управління економіки Лозівської міськради.

Зміни стосуються і сезонних маршрутів. Рейси до Братолюбівки та Світловщини, що діють з 15 квітня по 15 жовтня зменшили з трьох – до двох на тиждень.

«Перерахувавши під нову вартість, питома вага цих перевезень вже була завищена в порівнянні з міськими. Тобто ми фінансували майже третину для пільгових перевезень для сільські сезонні маршрути. Фактично, це не є правильним, бо в місті 22 тисячі пільговиків, а до садів-огородів – максимум до 300 чоловік користуються цими маршрутами», – Сергій Гранкін, начальник управління економіки Лозівської міськради.

Для жителів більш віддалених округів нічого не змінилося – вони, як і раніше, користуватимуться талонами. У Лозовій також без змін –курсуватиме 22 пільгових рейси, зазначив Сергій Гранкін. Загалом, на пільгові перевезення у Лозівській ОТГ потрібно 2 мільйони гривень. На сесії міськради 22 лютого депутати виділили 1 мільйон 380 тисяч гривень. Цих грошей вистачить до вересня, потім гроші виділятимуть знову.

Один коментар

  1. Філолог-початковець

    “Ми попрохали старосту, якщо є ініціативи людей, в який час краще організовувати ці пільгові рейси.”

    Набор слов. Что хотел сказать этим автор?
    Дайте подстрочный перевод.