Ветерани ЛКМЗ отримали премії до Дня перемоги

Ветеранів війни та праці вітали 16 травня. Матеріальну допомогу колишні заводчани отримали за ініціативи народного депутата Анатолія Гіршфельда.

Олександра Стефанівна та Микола Васильович на двох на ЛКМЗ пропрацювали більше ніж півстоліття. Подружжя приїхало до Лозової у 60-х роках, разом влаштувалися на завод, але у різні цехи. А згодом отримали житло від підприємства та остаточно оселилися.

«В Лозовую поехал из-за жилья. Поехал к Федору Гавриловичу, прямо в кабинет, а он мне говорит, привози семью, я тебе квартиру даю, сразу. И дал квартиру, сходу дал, – Микола Воробйов, працював на ЛКМЗ.

«Строился третий дом, по счету, а номер был его – пятый. И в 1967 году получили квартиру», – Олександра Стефанівна, працювала на ЛКМЗ.

Подружжя поділилося, раді побачити тут своїх колег. Наголосили, хотіли б зустрічатися з заводчанами ще більше та частіше.

Із Днем перемоги ветеранів війни та праці і дітей війни привітала директор з персоналу та соцрозвитку ЛКМЗ Наталя Шестопалюк. Вона зазначила, матеріальну допомогу до Дня перемоги надали за ініціативи народного депутата України Анатолія Гіршфельда. Присутнім керівник побажала миру та здоров’я.

«Хочу пожелать мирного неба, ясных дней и только хороших вестей. И чтобы история нашей страны продолжала писаться только на мирных страницах нашего времени. С праздником!», – Наталя Шестопалюк, директор з персоналу та соцрозвитку ЛКМЗ.

До привітань приєднався і  голова ветеранської організації ковальсько-механічного заводу Валерій Мовчан. Він побажав колишнім заводчанам високих пенсій.

Присутні подякували за привітання та наголосили, хотіли б зустрічатися та бувати на заводі частіше, бо їхніх колег з кожним роком меншає.

«Очень хочется встречаться со старыми рабочими, их очень мало осталось. Скучно, очень много нашего возраста уже нет людей», – Василь Касьян, працював на ЛКМЗ.

Загалом до Дня перемоги нагородили більше 80 колишніх працівників. Наступного разу ветерани домовилися зустрітися вже на початку червня – до Дня народження  першого директора заводу – Федора Супруна.