Безробітнім містянам пропонують отримати затребувані професії

На Харківщині найбільше потрібні трактористи, токарі, покоївки, касири, кухарі та швачки. Освоїти ці професіії в найкоротші строки безробітних лозівчан запрошує міськрайонний центр зайнятості. На курсах містяни можуть отримати свою першу професію, або перевчитись на більш актуальну справу. За останній рік чимало безробітних скористалися цією можливістю, розповіла директор центру зайнятості Олена Богимська. Так нову професію отримали 38 бажаючих, ще 360 пройшли курси перепідготовки та змінили свою професію на більш затребувану на ринку праці.  Містяни, які задоволені своєю професією можуть підвищити свою кваліфікацію, для цього центр також направляє на курси.

2 коментарі

  1. Для начала бі узнали сколько платят тем же трактористам и токарям и поняли бі что переучиваться на них нет смісла вообще. бомжи сдавая пластик получают больше и при єтом не платят налоги и свободні.

  2. Это как раз та категория профессий, которые официально практически никогда зарплаты не получают. Работодатели у них фермеры, подвальные цеховики, семьи с членами семьи за которыми нужен постоянный уход и “кабакодержатели”.