Монтаж натяжних стель: як ми реалізовуємо ваші ідеї

Установка натяжної стелі в Житомирі , при всій своїй простоті, вимагає великого професіоналізму від майстрів-монтажників, а також використання високоточних інструментів. Ідеальний варіант – замовити монтаж у тієї ж фірми, яка виробляє комплектуючі та добре знає свою продукцію.Натяжні стелі в Житомирі
Монтаж зазвичай займає всього кілька годин, але точний термін залежить від складності робіт й від конфігурації самої стелі. Чим складніше конструкція, чим більше у неї рівнів. Чим оригінальніше проект, тим більше годин буде потрібно робочим на виконання завдання.
Для професіонала здійснити установку досить просто. Як правило, вона здійснюється в кілька етапів:

  • По периметру стін приміщення закріплюються багети.
  • Використовуючи теплову гармату, кімната нагрівається до температури близько 60°С, а саме полотно до температури близько 70°С.
  • За допомогою спеціальних лопатки й шпателя кути полотна кріпляться до багету.
  • Полотно розтягується по всій площі кімнати та кріпиться до багету.
  • Виробляються різні оздоблювальні роботи: закривається зазор між стіною і стелею та ін.

Наші клієнти обирають однорівневі, дворівневі або багаторівневі стелі. І якщо перший вид – це стандартні стелі, то інші дві конфігурації заслуговують більш пильної уваги. Поговоримо про технології монтажу дворівневої стелі детальніше.

Спосіб монтажу дворівневої натяжної стелі
Дворівневі натяжні стелі монтуються двома способами. Перший має на увазі попередню установку спеціальних гіпсокартонних конструкцій, між якими натягується ПВХ-плівка. Другий варіант вимагає лише профіль-багетів, на які потім також кріпиться плівка.
Другий спосіб не тільки простіше й зручніше першого, але й витрачає менше вільного простору.

Технологія монтажу дворівневої стелі
Щоб встановити дворівневі натяжні стелі, потрібен набір спеціальних інструментів та матеріалів, а також теплова гармата для розігрівання повітря під поверхню стелі.
Будь-яка технологія монтажу дворівневої стелі починається з її вимірів й проектування індивідуальних ескізів майбутньої стелі. Зазвичай вимірюється периметр приміщення, підраховується загальна площа кімнати, обираються місця для установки світильників та ламп. У цьому питанні важлива кожна деталь, навіть місця розташування труб й кабелів, які можна буде сховати під полотно.
Після цього ескіз з усіма мірками відправляється на виробництво, де на його основі виготовляється потрібне полотно.
Безпосередньо процес монтажу виглядає наступним чином: уздовж стін на стелю за допомогою дюбель-цвяхів встановлюються багети, після чого проводяться усі необхідні роботи з освітленням (витягуються кабелі тощо). На профіль-багет натягується ПВХ-плівка за допомогою кутових підвісів, а потім в справу вступає теплова гармата, яка розігріває полотно до температури близько 70ºС. Розігріте й податливе полотно потім розрівнюється і закріплюється шпателями. Отвори під люстру та світильники прорізають вже в натягнутій натяжній стелі.
Технологія монтажу дворівневої стелі – нескладний процес, якщо довірити питання професіоналам. Як правило, натяжні стелі в Житомирі встановлюють за 2 дні. До того ж проводити установку можна навіть після закінчення ремонтних робіт, оскільки монтаж натяжних конструкцій практично не несе з собою будівельних залишків й нешкідливий для стін та стелі.

________________

На правах рекламы