У Лозовій освятять Петро-Павлівський храм, який будували 10 років +vd

Напередодні довгоочікуваної події прихожани побачили добрий знак – на небі неподалік храму з’явилися образи янгола та хреста.

Диво сталося за день до 1025-річчя Хрещення Русі. Одна з прихожанок саме поверталася з дачі. Хмари в образі янгола та хреста побачив онук, який був поруч. Очевидці сфотографували побачене на телефон.

Петро-Павлівський будували протягом 10 років. Увесь цей час настоятелем храму був отець Петро. Він називає будівництво святині важким. Говорить: не завжди траплялися сумлінні будівельники, не вистачало коштів. Але копієчка до копієчки храм майже добудували, дякує Богові священик. Нинішня радість, за його словами, переважила усі складнощі.

Водночас отець Петро не приховує, що роботи у храмі ще багато. Необхідно добудувати недільну школу, облаштувати двір, а у головному приміщенні провести усі необхідні комунікації: воду і опалення. Саме тому Петро-Павлівський зимуватиме ще на своєму колишньому місці. У новому храмі після освячення відправлять лише кілька служб, пояснює настоятель.

Отець Петро радить лозівчанам не пропустити нагоду прийти у новий храм. Він запрошують усіх на освячення Петро-Павлівського 4 серпня на 9 годину ранку.

 

{youtube}w1VDDMg0LAw{/youtube}