6 міфів про прання, які поки що тримаються недоторканими в наших уявах

6 міфів про прання в які ми досі віримо

Процес прання завжди супроводжується великою кількістю різноманітних порад, порошком від різних виробників і рекламних обіцянками вносити неймовірні зміни у якість ваших речей. Але чи дійсно ці поради і рекламні декларації вірні? Чи всі міфи про прання заслуговують на увагу? Давайте розіб’ємо ці міфи і дізнаємось правду.

Міф №1: Вищі температури прання забезпечують більшу чистоту.

undefinedМі“>

Якщо ви думаєте, що прання при високих температурах гарантує бездоганну чистоту вашим речам, то вам доведеться розчаруватися. Фактично, вищі температури прання не задовольняють цей міф. Завдяки сучасним пральним машинам і ефективним порошкам, навіть низькі температури прання можуть забезпечити відмінну чистоту. Більшість плям легко змиваються вода активує дію порошку, який в свою чергу видаляє забруднення. Тому не обов’язково перегрівати воду до максимуму, щоб одяг був чистим.

Програма прання, якщо слідувати рекомендаціям виробників одягу та порошків, може бути вибрана відповідно до типу тканини і забруднення. Ці рекомендації детально описуються на ярликах речей та увагу до цих порад є вельми важливою.

Міф №2: Чим більше порошку, тим краща прання.

Велика кількість порошку не завжди гарантує кращу якість прання. Забагато порошку може привести до того, що вони не повністю розчиняться і залишать білий нальот на вашому одязі. Крім того, забагато порошку може призвести до утворення піни, яка буде ускладнювати процес прання. Тому використовуйте рекомендовану кількість порошку, вказану на його упаковці, і враховуйте рівень забруднення вашого одягу.