Переваги покупки новобудови

 

Купівляквартири – цевідповідальнийкрок і величезнийстрес, який не можнапорівнятині з чим. Повернути все назад практично неможливо, а вибірробиться, як мінімум, на кількароків. Дужеважливовідразупідібрати те, щопотрібно, щобпотім не розчаруватися в придбанні. Яку квартиру кращекупитивторинкуабоновобудову – такепитаннятурбує кожного покупцянерухомості. У кожного типужитла є переваги і недоліки

Головне питаннявибору, звичайно, бюджет покупки. Тому майбутньоговласниканерухомостіякий шукає продаж квартир у Львові, обов’язковохвилюєпитання, щодешевшевторинкаабоновобудова. Часто новобудова обходиться дорожчевторинки, але і вторинки в центрімістанизькимицінами не відрізняються. Якщо ж братиновобудову на етапібудівництва, то вона обійдетьсянабагатодешевше.

Відразупотрібновраховувати, щопервиннийринокбільшпрозорий, ніжвторинка. Ви спочаткувже не потрапите в ситуацію, щодоговірможе бути розірванийпримусово, а гроші вам будутьповертатичастинами за рішенням суду.

1. Чикупуєте квартиру в ЖК “Щасливий”без історії: прописані люди, якісидятьвласники, діти, проблемиматкапіталу вас не хвилюють. Юридичнуісторіюквартирипочинаєтетількиви.

2. Планування: сучасніплануваннянабагатоцікавішестарих. Вони більшпризначені для комфортного життя – просторікухні, ванні, є щовибирати до душі.

3. Новідвері, пластиковівікна, заскленалоджія, приладиоблікувстановлюютьсязабудовникомНоваБудова. Якщовизаздалегідь оплатили будинок з чистовоїобробкою, то в квартиру можнавідразув’їхати і жити: покриття для підлоги, шпалери, плитка в санвузлівжеготовіприйнятиновихгосподарів.

4.Новий інженернімережі, труби, електропроводкавже з урахуваннямсучаснихпотужностей – вам не доведетьсянічогоміняти. Ліфт з гарантією на найближчі 25 років – цебезсумнівний плюс. Практично скрізьвстановлюєтьсяпожежнасигналізація і система пожежогасіння.

5. Огородженаприбудинковатериторіяв ЖК “Щасливий”відіграєважливезначення для сімей з дітьми. Упорядкованідитячімайданчикиздаються разом з будинком. Паркувальнімісцятежпередбачені, інодінавіть в новобудові є крита парковка.

6. Сусіди – тежважливий аспект. Квартири в новобудовахзазвичайкупують люди приблизнооднаковогосоціального статусу, тому сусідство з маргіналамивиключено.

Мінусивторинного житла

1. Старікомунікації. Якщопопереднігосподарізаміниливсі труби, не факт, що вас не затопить текти з міжповерховогоперекриття.

2. Зношенапокрівля – можливодоведетьсячекати капремонту, борючись з вогкістю на стелі.

3. У деякихбудинкахдоведетьсяміняти проводку, встановлюватиприладиобліку.

4. Не зовсімзручнепланування.

5. Необхідністьретельноперевірятиюридичну чистоту квартири.

Новобудоваабовториннежитло: щовибрати

Питання, щокращеновобудоваабовториннежитло встав перед вами у всій нещадною невблаганності? Ви не знаєте, щовибрати, на чомузупинитися, а час квапить. Новобудоваабовториннежитло, щовибрати? Якщоще є час, є запаснийаеродром, вибіркращезупинити на новійквартирі в новобудові. Всіплюсиперерахованівище, а якщовзятижитло на етапібудівництва, виотримаєтесуттєвузнижку по грошах.

Якщоможливостіпожитидесьрік-півторанемає, квартира потрібна прямо зараз для того, щобзаселитися і жити, серцевідданоякогось конкретного району, то однозначно робітьвибір на користьвторинки.

Відповідь на питання, щокращекупитиновобудовуабовториннежитлодужеіндивідуальний. Все залежить від життєвих обставин, через які ви купуєте собі житло, від стану бюджету покупки.

 

___________________

На правах реклами