Український шедевр з цибулі: захоплення Франції смачним українським аналогом

Французький цибулевий шедевр

Французька кухня відома в усьому світі своїми витонченими стравами та неповторним смаком. Одна з найпопулярніших страв – це французький цибулевий суп. Головне, що треба знати про готування цього супу – це час. Приготувати суп, який буде задовольняти ваші настрої та захопливу якість французького супчику, займе близько двох годин. Тоді як його їдять тільки зі створенням. Це допоможе забути про все навколо.

Приголомшливе в цибулевому супі саме в тому, що для його приготування потрібно згорнути цибульку разом з додаванням коньяку та часу. Чого тільки вартий перець для цього страви – вона надає супу пікантний смак та аромат. Сир, який використовують для декорування тарілки з цибулевим супом, також добавляє нотку солонкості та міцності до страви. Тут саме сам створює саме.

Також, якщо ви хочете приготувати цибулевий суп-пюре з допомогою мультиварки, то потрібно буде багато часу. Зате результат буде вражаючий. Не забувайте про крижані грінки, які будуть чудовим доповненням до цього чарівного супу. Так, французький цибулевий шедевр – це не тільки проста страва, а справжня вишуканість та харчовий шедевр на вашій тарілці.

Рецепт класичного французького цибульного супу

Рецепт класичного французького цибульного супу

Один з головних французьких шедеврів – це цибульний суп. Сьогодні ми разом приготуємо класичний французький цибульний суп-пюре. Тоді приступаймо до його створення!

Готувати будемо з використанням мультиварки, що значно заощадить час та допоможе зберегти всі смакові якості цибулі. Але якщо у вас немає мультиварки, не забувайте про цілющу силу руцях та ножа.

Також саме головне у цьому рецепті – це цибулька. Дрібно наріжте її та скажіть їй вдячні слова, бо саме вона створила такий приголомшливе поєднання смаків та ароматів.

Навіть якщо ви не фанат цибулі, не впадайте у відчай – тримаємо ваші настрої і продовжуємо з приготуванням. Тільки imaginé: цибульний суп з густою консистенцією, яку додасть цибульний пюре та кремовість, якої немає без сиру.

Отже, перець, чого ж ми будемо володарювати цими чарівними цибульними хвилинами?

  1. Цибулю, вам потрібно взяти півтора кілограма. Вона повинна бути добре перемита та нарізана на невеликі кубики.
  2. З шести столових ложок оливкової олиї починається прогрівання мультиварки. Подаємо цибӥльні кубики і посоляємо за смаком.
  3. Майже без затримок переключаємо вимкнення та обираємо функцію “тущування” часу на половину години.
  4. Після прожарювання цибулі додаємо чайну ложку цукру та граблю виховуємо Індуса протягом десяти хвилин. Навіть краще – 15 хвилин.
  5. Додаємо головки часнику і заливаємо все коньяком.
  6. Після заправки дробимо діяльність: переводимо пристрій на режим “утужування” до 20 хвилин.
  7. Тепер додаємо кілька ложок борошна та запускаємо режим “виробництва” для десяти хвилин.
  8. Тоді знову вмикаємо режим “тущення” і додаємо бульйон універсального виду.
  9. Очікуємо половини години, щоб цибульний французький суп засмагав усім своїм багатством ароматів.
  10. Коли минає півгодини, можна перетворити супчик на пюре, використавши блендер або блендер.
  11. Шедевр готовий, залишилося лише розлити його по тарілкам, додати нарізані вершки та базилік і прикрасити сиром.

Отже, готуємо цой особливий французький цибульний шедевр. Насолоджуйтесь!

Французький Цибулевий суп з сиром

Французький Цибулевий суп з сиром

Сьогодні ми будемо готувати французький цибулевий суп з сиром. Це один з найпопулярніших французьких страв, який можна приготувати з допомогою мультиварки.

Створення такого супу-пюре забере у нас небагато часу – всього 40 хвилин. Головне – мати всі необхідні інгредієнти, а це: цибулька, сир, грінки і коньяк. Якщо ви хочете, можете також добавити перець для гостроти.

Приголомшливе у цьому супчику саме цибульне запашку, яке воно видаляє під час готування. Тоді ви отримаєте ніжний, кремовий смак.

Найперше, потрібно нарізати цибульку, а потім обсмажити її на підсмажену золотистість. Тоді додайте коньяк і готуйте до випарування.

Коли цибулька сяє своєю гарністю, додаємо бульйон і доводимо до кипіння. Потім варимо протягом 20 хвилин, а потім заливаємо цей мікс у мультиварку на ще 10 хвилин.

Коли суп готовий, додаємо нарізаний сир і трохи перемішуємо. Тоді можна подавати на столик, прикрасивши грінками і сиром. Смачного!

Французький Цибулевий суп для схуднення

Французький Цибулевий суп для схуднення

Французький Цибулевий суп – це популярний страва, який можна готувати вдома з допомогою мультиварки. Цей суп має низьку калорійність і високий вміст фітонутрієнтів, що корисно для вашого організму. Якщо ви хочете схуднути, тоді французький Цибулевий суп стане чудовим вибором.

Щоб приготувати цей суп, будемо використовувати тільки свіжі інгредієнти. Почнемо зі шматочків цибулі, які будемо смажити до золотистого кольору. Потім додамо наш французький супчик до мультиварки і додамо нарізані картоплю, моркву, селеру. Все це будемо варити до того моменту, поки овочі не будуть м’якими.

Один зі секретів смаку французького супу – використання сиром. Додавши трохи сиру до супу-пюре, ви даєте йому багато солодкого смаку. Також, не забувайте про спеції – додамо в суп перець для гостроти і смаку.

Коли ваш суп готовий, прикрасьте його свіжими зеленью та подавайте на стіл гарячим. Дуже важливо не забувати про коньяк – це саме забезпечить приголомшливий смак вашого супу. Насолоджуйтеся приготуванням і смаком французького Цибулевого супу, і побачите як ваші настрої покращаться!

Французький Цибулевий в мультиварці

Французький Цибулевий в мультиварці

Сьогодні ми будемо готувати один з найприголомшливіших французьких страв – цибулевий суп. Але моя пропозиція полягає в тому, що ми не лише будемо готувати його, але зробимо це в мультиварці.

Ви мабуть подумали, чого саме сьогодні французький цибулевий суп? Часу на його приготування зовсім не так багато, тільки 30-40 хвилин. Чому б не скористатися цією можливістю і створити справжнє французьке шедевр власними руками?

Для приготування супу-пюре з цибулі нам знадобиться:

  • ваші улюблені цибульки (бажано червоні або салатні сорти) – близько 5-6 штук;
  • олія для смаження;
  • масло або вершки – 2 столові ложки;
  • сіль, перець – за смаком;
  • 1 столова ложка сухої підрібненої бульйонної основи (або 1 літр готового бульйону);
  • столова ложка масла гірчичникового або кінджального;
  • 1 столова ложка цукру;
  • чайна ложка перцю;
  • 1 чайна ложка борошна;
  • 200 мл коньяку;
  • грінки;
  • твердий сир для подачі (можна взяти пармезан або інший сир за смаком).

Тепер, коли ми маємо все під руками, можемо приступити до створення настрою французького супчику. Почнемо!

  1. Цибулю наріжте тонкими півкільцями.
  2. У мультиварці включіть режим “Смаження” і розігрійте олію.
  3. Додайте цибулю і смажте її, помішуючи, до золотистого кольору. Це займе приблизно 20 хвилин.
  4. Додайте масло або вершки, сіль, перець, бульйонну основу або готовий бульйон. Закрийте мультиварку і готуйте на режимі “Тушкування” протягом 15 хвилин.
  5. Розтопіть гірчичникове або кінджальне масло разом з цукром і перцем. Додайте борошно і тримайте на вогні ще 1 хвилину.
  6. Злейте коньяк і доведіть до складання. Запаліть і спаліть алкогольне пластину. Потім запаліть коньяк і вимкніть витягнений зайвий спирт.
  7. Додайте отриману суміш в мультиварку до цибулі і перемішайте.
  8. Злийте отрималий суп в блендер і розтерти його до однорідного стану. Поверніть його в мультиварку.
  9. У мультиварці включіть режим “Приготування супу” і варіть ще 5 хвилин.
  10. Подавайте цибулевий суп у гарячому стані, прикрасивши його грінками і тертим сиром.

Тепер наш французький цибулевий суп готовий до подачі на столі. Насолоджуйтеся його неповторним смаком разом з найближчими.