Як правильно наносити крем на шкіру навколо очей: корисні поради та рекомендації

Як правильно наносити крем навколо очей

Очі – це одна з найбільш чутливих ділянок шкіри на нашому обличчі. Тому догляд за ними обов’язково має бути правильним і шкірними косметичними засобами. Якщо вам потрібно правильно наносити крем навколо очей, зверніть увагу на наступні рекомендації.

Перш ніж наносити крем, обов’язково очистіть шкіру навколо очей. Зніміть макіяж та видаліть забруднення за допомогою очищувача або міцелярної води. Потім злегка вимийте шкіру теплою водою та просушіть її м’якою рушником.

Наносити крем навколо очей можна за допомогою пальців. Уникаючи надмірного тягання шкіри, нанесіть невелику кількість крему на великий палець і розподіліть його між пальцями. Потім легкими рухами вкладіть крем на шкіру навколо очей, починаючи від зовнішнього кута і закінчуючи внутрішнім кутом. Зверніть увагу на область під бровами та під очима, де зазвичай з’являються зморшки.

Нанесення крему навколо очей можна проводити як вранці, так і ввечері перед сном. Якщо ви обираєте наносити крем навколо очей вранці, зверніть увагу на текстуру крему. Найкраще використовувати легкі і швидко вбираються креми, які створюють захисний бар’єр для шкіри протягом дня. А якщо це нічний крем, то він може бути більш жирним та живильним для шкіри.

Купівля засобу

Купівля засобу

Купівля крему для догляду за шкірою біля очей є важливим етапом правильного догляду за шкірою. Крем для очей має спеціальні складові, які допомагають боротися зі зморшками та надають зволоження шкірі навколо очей. Якщо ви вже маєте певний досвід вибору косметичних засобів, то зверніть увагу на склад, особливо на присутність вітамінів та антиоксидантів.

Якщо ж ви тільки починаєте доглядати за шкірою навколо очей, то обов’язково проконсультуйтесь з фахівцем або проведіть власне дослідження перед покупкою. Важливо звернути увагу на тип шкіри та проблеми, з якими ви зіштовхнулися. Наприклад, для сухої шкіри можна вибрати крем з вмістом гіалуронової кислоти, а для шкіри з куперозом – крем з вмістом екстракту алое вера.

Правильно наносити крем навколо очей також важливо. Для цього використовуйте легкими рухами вказівний та середній палець. Нанесіть крем на кінчики пальців та розподіліть його у легких масажних рухах по шкірі, рухаючись від внутрішнього кута ока до зовнішнього. Зверніть особливу увагу на область під брів та внутрішній кут очей, де зазвичай з’являються перші зморшки.

Не забувайте про використання нічного крему для очей. Нічний крем має більш насичений склад та допомагає шкірі відновлюватися під час сну. Наносіть його тим самим способом, як і денний крем, звертаючи особливу увагу на проблемні ділянки. Вночі шкіра регенерується краще, тому нічний крем може бути ще більш ефективним в боротьбі зі зморшками та іншими ознаками старіння.

Техніка і схема правильного нанесення крему навколо очей

Техніка і схема правильного нанесення крему навколо очей

Догляд за шкірою навколо очей вимагає особливої уваги, оскільки ця ділянка є найбільш ніжною і схильною до появлення зморшок. Якщо ви хочете правильно наносити крем, слід дотримуватися певної техніки і схеми.

1. Підготовка

1. Підготовка

Перш за все, перед нанесенням крему навколо очей, зверніть увагу на чистоту шкіри. Обов’язково очистіть обличчя від косметичних засобів, пилу та інших забруднень. Таким чином, крем краще проникне в шкірний покрив і забезпечить ефективний догляд.

2. Нанесення

2. Нанесення

Правильне нанесення крему починається з кута внутрішнього куточка ока і продовжується вздовж лінії брові. Послідовно розподіліть крем по шкірі навколо очей, рухаючись вгору та в бік. Зверніть увагу на те, щоб не потрапляти крему в очі.

3. Масаж

3. Масаж

Після нанесення крему навколо очей, обов’язково зробіть масаж. Для цього використовуйте ніжний рух пальця, проводячи його по шкірі від внутрішнього куточка ока до зовнішнього. Такий масаж поліпшить кровообіг, забезпечить краще проникнення крему і допоможе зменшити зморшки.

Зазначені вище кроки можна повторити два рази на день: вранці та ввечері. Нічний крем можна наносити трохи щільніше, оскільки шкіра в цей час активніше відновлюється.

Загалом, правильне нанесення крему навколо очей вимагає уваги і дотримання певної техніки. Дотримуючись вищезазначених кроків, ви зможете насолоджуватись молодим і свіжим виглядом шкіри навколо очей.