Обов’язки старости Краснопавлівського старокругу виконуватиме Віталій Дарчич

Тимчасово виконуючого обов’язки старости Краснопавлівського  старостинського округу Віталія Дарчича представили депутатам, на сесії Лозівської міської ради сьогодні, 2 жовтня. Кандидатуру Віталія Олексійовича узгодили на засіданні виконавчого комітету Лозівської міської ради, 24 вересня. На посаду, своїм розпорядженням, його призначив Лозівський міський голова. 

Віталій Дарчич замінить старосту Олександра Бусяка, поки він захищає Україну.

Секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір побажав керівнику успіхів у роботі, сил і натхнення у досягненні цілей.

– Краснопавлівський старостинський округ, один з найбільших в Лозівській громаді – з чисельністю населення понад 8 тисяч мешканців та 1 тисячу зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб. Тож потребує фахового керівника для забезпечення повноцінної та безперебійної роботи округу. Належного надання послуг мешканцям, у тому числі вчинення нотаріальних дій, здійсненні особистого прийому громадян, налагодження взаємодії з установами та організаціями, які діють на території округу, – наголосив Юрій Кушнір. – Враховуючи особисті ділові якості, професійну компетентність Віталій Дарчич зможе забезпечити ефективну роботу на посаді виконуючого обов’язки  старости Краснопавлівського старостинського округу.

Віталій Дарчич народився 10 жовтня 1969 року. Освіта вища, у 1992 році закінчив Харківський державний педагогічний інститут імені Г.С.Сковороди за спеціальністю «Математика і фізика», здобув кваліфікацію учителя математики і фізики.

Має досвід роботи на керівних посадах. У 2010 році – секретар окружної виборчої комісії, 2020 рік – голова міської територіальної виборчої комісії. З 2022 року по березень 2024 року  –  виконуючий обов’язки начальника організаційного відділу Первомайської міської ради Харківської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *