Швидка піца в духовці – просто чудовий рецепт для тих, хто цінує час і смак. Завдяки цій рецептурі, ви зможете приготувати неперевершену піцу всього за 10 хвилин. Неймовірно смачне тісто з рафінованою начинкою з курячої грудки, ковбасних соломок, просіяної цибулі та італійського лечо – це все, що вам потрібно для задоволення своїх гастрономічних смаків.
Якщо ви думаєте, що приготування піци в духовці складне, то цей рецепт змінить ваші уявлення. Для приготування цього шедевру вам не потрібно використовувати складні кулінарні техніки або рідкі продукти. Просто зібрати всі необхідні інгредієнти, які ви маєте в холодильнику, і відправити піцу в духовку. Результат вас приємно здивує.
Основою цього рецепту є швидке тісто, яке можна приготувати за допомогою звичайного міксера. Змішуємо просіяне пшеничне борошно, соду, харчову сіль і додаткові інгредієнти до тіста – яйце і рафіновану рослинну олію. Після цього міксером збиваємо тісто до однорідності і виливаємо його в просіяну форму.
На основі тіста розташовуємо начинку з курячої грудки, ковбасних соломок, цибулі та італійського лечо. Якщо ви не любите одну з цих інгредієнтів, можете змінити їх або видалити зі складу піци. Заливне з яйця та лечо використовується як закриття начинки та прикраса піци. Потім піцу відправляємо в попередньо розігріту духовку протягом 10 хвилин, і вона готова до подачі на стіл.
Пізнаємо тонкощі італійської кухні
Італійська кухня славиться своїми смачними стравами, серед яких особливе місце займає піца. Цей рецепт пізнання італійської кухні не буде складним, адже приготувати швидку піцу можна у духовці за 10 хвилин. А для того, щоб тісто було смачним та ніжним, ми використаємо міксером для його приготування.
Інгредієнти:
- 2 склянки рафінованої пшеничної муки
- 1 чайна ложка соди
- 1 чайна ложка сілі
- 1 чайна ложка цукру
- 1 яйце
- 150 мл курячого бульйону
- 100 г ковбасних лічинок
- 1 цибуля
- 100 г шинки
- 150 г сиру
- 100 г лісових грибів
- 150 г зелених оливок
Приготування:
- У миску для міксера просіюємо муку.
- Додаємо сіль, соду і цукор, добре перемішуємо.
- Розбиваємо яйце у окрему миску, вливаємо курячий бульйон і ретельно виливаємо цю суміш до муки.
- Змішуємо все добре, додатково вимішуємо рукою.
- Формуємо тісто в кулу і заливне на основі просіяної муки.
- Покладіть тісто в форму для піци, утрамбовуйте його руками.
- Намазати тісто лечом.
- Порізати ковбасні лічинки, шинку, цибулю, гриби та оливки.
- Поставте піцу в духовку, нагріту до 200 градусів, на 10 хвилин.
- Вийміть піцу з духовки, посипте її тертим сиром і верніть назад на 3-5 хвилин.
- Після цього готову піцу можна прикрашати зеленню та подавати на стіл.
Отже, тепер ви знаєте, як швидко та просто приготувати італійську піцу в духовці. Розкажіть своїм близьким про цей рецепт і насолоджуйтесь смачними стравами італійської кухні вдома!
Італійська страва очима українських господинь
Рецепт швидкої піци в духовці
Якщо ви думаєте, що приготування італійської піци в духовці складне завдання, то ви помиляєтесь! За допомогою швидкого рецепту, ви зможете приготувати смачну піцу власноруч всього за 10 хвилин. Для цього виливаємо на кухонний стіл 2 чашки просіяного ковбасних продуктів та 1 чашку попередньо приготовленого лечо.
У міксері змішуємо цибулю, яйце, курячі грудки, сіль та харчову соду. Потім додаємо до міксера 1/2 чашки рафінованої цукрової суміші та знову мішаємо. В результаті отримуємо однорідне тісто.
Форму для запікання піци змащуємо олією та заливним тістом. Розподіляємо по основі піци лечо та ковбасні продукти. Піцу відправляємо в духовку протягом 10 хвилин.
На виході у вас буде смачна та апетитна італійська піца, яку можете подати до столу. Даний рецепт використовує прості продукти, які можна знайти в будь-якому магазині. Приготування піци в духовці – це прекрасна альтернатива доставці їжі, тому спробуйте його в дії!
Інгредієнти для приготування швидкої піци в духовці:
- 2 чашки просіяного ковбасних продуктів
- 1 чашка приготовленого лечо
- 1/2 чашки рафінованої цукрової суміші
- 1 цибуля
- 1 яйце
- 200 г курячих грудок
- 1 чайна ложка солі
- 1 чайна ложка харчової соди
Піца виготовляється на основі італійського тіста, але заливним тістом, яке можна приготувати дуже швидко. Насолоджуйтесь смаком та запахом італійської піци прямо вдома!
Піца – швидко просто і неймовірно смачно
Піца – це швидка, проста і неймовірно смачна страва, яка може стати ідеальним варіантом для сімейного обіду або вечері з друзями. Не дивно, що цей італійський рецепт завоював світ і став одним з найпопулярніших у кулінарних шоу та уявляється в меню багатьох ресторанів і закладів швидкого харчування. Але чому б не випікати піцу вдома? Процес приготування не займе багато часу, а результат буде задовольняти смакові пристрасті навіть найвибагливішого гурмана.
Швидку піцу можна приготувати за 10 хвилин
Для швидкої піци вам знадобляться такі продукти:
- Курячі грудки;
- Цибуля;
- Ковбасні сосиски;
- Сіль;
- Сода;
- Просіяне рафінованою пшеничне борошно;
- Яйце;
- Заливне літо;
- Лечо.
Для приготування тіста потрібно змішати борошно з сіллю і содою. Додайте яйце і залить міксером до однорідної консистенції. Отриману масу розділіть на дві частини – це будуть дно і борти піци. Розкатайте основу на просіяній столу і викладіть у форму для піци. Додайте начинку: курячі грудки, цибулю, ковбаску і лечо. Зверху розлейте заливне літо. Піцу випікайте в духовці при 200 градусах до золотистого кольору.
Цей простий рецепт допоможе вам швидко і просто приготувати неймовірно смачну піцу в домашніх умовах. Насолоджуйтесь цим стравою разом з вашою сім’єю або друзями!