Суд виніс вирок в’язню із Прикарпаття за збір грошей нібито на ЗСУ

Калуський міськрайонний суд вині вирок в’язню, який через соцмережі збирав кошти для ЗСУ, але жодної допомоги військовим не відправив. Чоловіка визнали винним у шахрайстві та засудили до трьох років та вісім місяців ув’язнення. У прокуратурі ZAXID.NET уточнили, що йдеться про 24-річного в’язня, який відбував покарання за крадіжку.

Про вирок в’язню у середу, 14 грудня, повідомила прес-служба Івано-Франківської обласної прокуратури. За матеріалами справи, в’язень у кінці лютого 2022 року ошукав шістьох людей, які відправили йому кошти нібито для допомоги Збройним силам України

«Чоловік, перебуваючи у місцях позбавлення волі, у кінці лютого 2022 року через мобільний телефон зареєструвався у соціальній мережі та збирав кошти для допомоги Збройним силам України. Він отримував грошові перекази на банківську картку, але жодної допомоги військом не надавав», – йдеться у повідомленні прокуратури.

У прес-службі Івано-Франківської обласної прокуратури ZAXID.NET уточнили, що йдеться про 24-річного чоловіка, який відбував покарання за крадіжку. Калуський міськрайонний суд визнав його винним за ч. 3 ст. 190 ККУ (шахрайство) та засудив до трьох років та вісім місяців позбавлення волі.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter