Анатолій Гіршфельд практично закрив питання газифікації на Кегичівщині +vd

Анатолій Гіршфельд практично закрив питання газифікації на Кегичівщині.

Без блакитного палива там залишалося 3 села. Потрібен був один газорозподільний пункт. Через бюрократію і зміни у районному керівництві з дозволом на пуск газу постійно затягували. У жовтні люди звернулися до свого народного депутата Анатолія Гіршфельда. 12 грудня у селі Вовківка вже святкували відкриття газорозподільного пункту.


На газ у будинках селяни чекали 8 років. Почесну місію запалити факел біля газорозподільного пункту доручили сільському голові Сергію Рибаку та Анатолію Гіршфельду, який пришвидшив вирішення їхнього питання.
Відкриття цього газорозподільного пункту практично знімає проблему газифікації усієї Кигичівщини, додав Валентин Черніков, голова райради. З Вовківки газ пустять у два сусідні села, які єдині у районі теж були без блакитного палива.
Анатолій Гіршфельл визнав, довкола газифікації Вовківки дійсно заплутали бюрократичний клубок з недороблених проектів і затягнутих дозволів. Разом з помічниками довелось розплутувати його.
Після урочистих промов та короваю на рушнику, гостей традиційно запросили до хати на першу яєчню. Посадовців приймало подружжя Рибак – батьки сільського голови.

ТРК
Про газ вони мріяли майже 50 років і отримали його незадовго до золотого весілля. Кажуть, жити тепер стане тепліше та економніше.
Аби в оселі Рибак було затишно ще й від родинного тепла, і усі гуртом частіше збиралися за столом, Анатолій Гіршфельд подарував подружжю чайний сервіс та подякував за гостини.

        {youtube}xoHbn52JrNM{/youtube}