Пияцтво сина довело старенького лозівчанина до замаху і самогубства +vd

Пияцтво сина довело старенького лозівчанина до самогубства, але перед тим він повиховував нащадка сокирою.

У неділю, 17 листопада, лозівських правоохоронців викликали на 3 мікрорайон. Під вікнами багатоповерхівки місцева мешканка знайшла мертвого дідуся. Міліція піднялася у квартиру, де той мешкав, і виявила там скривавленого, але живого і дуже п’яного чоловіка.

Як з’ясували слідчі, ця трагедія стала фіналом складних стосунків 74-річного батька із 48-річним сином, який зловживав алкоголем. Матері у той момент вдома не було.

“Зясувалося, що, коли батько повернувся додому, він побачив сплячого сина. Він знав, що той знову вживав алкогольні напої. Батько розлютився, схопив сокиру і сплячому сину по голові наніс декілька ударів обухом сокири. Після чого кинув сокиру і вистрибнув з балкону своєї квартири. Квартира знаходиться на 4 поверсі”, – повідомила Тетяна Носова, помічник начальника Лозівського міськвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ.

Після падіння старенький помер. Його син знаходиться у лікарні, у задовільному стані, повідомляють у міліції. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за нанесення йому легких тілесних ушкоджень, але відповідати за цей злочин вже нікому.

Валерія Гецко

 

 

{youtube}NO7tGJ15WNA{/youtube}