Як правильно вибирати модні аксесуари

 

Як повідомляє магазин Імідж доповнити наряд, підкреслити достоїнства фігури або приховати її недоліки, подовжити фігуру або образно змінити риси обличчя, просто бути стильною – допоможуть аксесуари.

До них відносяться такі предмети як сережки, брошки, намиста, кулони, наручні годинники, сумочки, ремені і пояси. Особливу увагу слід приділяти взуття. Взуття грає важливу роль в образі жінки. Правильно підібрана за кольором і формою взуття створить гармонію наряду.

Годинники в магазині Имидж

Ще один важливий і необхідний для багатьох жінок аксесуар – це пояса або ремені, які відрізняються своєю різноманітністю. Пояси бувають різних кольорів і форми, на застібці або на шнурівці. За допомогою пояса можна вигідно підкреслити витончену талію і зробити навіть самий нудний повсякденний наряд більш святковим і навіть вечірнім. Саме такі пояси і ремені можна вибрати тут, які відрізняються відмінною якістю і різноманіттям дизайну.

Повсякденні сумки для жінок повинні бути красивими і практичними. Вони можуть гармоніювати за кольором з взуттям, прикрасами, одягом або бути контрастними. Сумки-баули, ділові сумки і портфелі, клатчі, сумки для пляжу – весь цей набір необхідний сучасній жінці.

Плетені сумочки – баули можна легко зв’язати самому і використовувати для поїздок на природу. Зазвичай такі сумки в’яжуть з двох кольорів ниток, в смужку або іншим геометричним малюнком. Яскраві жовті смуги по бежевому фону додадуть вашій сумці освіжаючий вигляд. Для урочистих випадків і ділових зустрічей підійде невелика кольорова сумочка на ланцюжку. Вона може бути забарвлена ??в колір одягу або мати контрастний колір. Щоб привернути до себе увагу не бійтеся взяти з собою червону сумку до будь-якого плаття.

Наручний годинник витонченої або масивної форми, з металу або пластмаси, класичного або яскравого оформлення слід підбирати під наряд і під настрій.

Сучасна ювелірна продукція відрізняється різноманітністю форм, забарвлень і матеріалу. Кольорові браслети можуть вдало доповнити наряд і внести особливу родзинку в образ жінки.

За допомогою сережок можна коректувати овал обличчя і візуально подовжити фігуру. Різноманітність сережок приємно здивує жінок при відвідуванні ювелірних магазинів і магазинів біжутерії. До того ж можна зробити індивідуальне замовлення, згідно вашого смаку. Масивні сережки в кольоровому оформленні допоможуть візуально вирівняти пропорції тіла.

Улюбленим прикрасою для жінок є кулони. Ці ювелірні вироби можуть бути невеликими з одного металу і масивними різної форми і забарвлення. Кулон на ланцюжку повинен розташовуватися вище грудей. Вишукані кольє і сережки-підвіски – це прикраси для особливо урочистих випадків, які вдалим доповненням до вечірньої сукні. Підвіски на шию складаються з великих ланцюжків можуть закінчуватися внизу вишуканим квіткою або композицією у вигляді комах. Таке ювелірну прикрасу тонкої роботи послужить справжньою прикрасою для леді.

Особливою популярністю користуються етнічні аксесуари, як і одяг. Ручна вишивка знаходить попит і користується популярністю в багатьох країнах світу. Комбіновані сумки з елементами вишивки оживляють образ і підкреслюють патріотичні почуття. Намиста, що складаються з великої та дрібної горошку можна нанизувати на шию по кілька кольорів одразу. Гаманці з вишивкою або з кольорової тканини в великий малюнок, шарфи з українським орнаментом, сережки під старовину – все це для вас, жінки. Молоді дівчата все частіше купують для прикраси віночки, які за старих часів мали символічне значення, так само як і намиста.

 

________________

На правах реклами