5 смачних рецептів грибного сирупу: вишуканість у кожному ковтку

5 кращих рецептів сирного супу з грибами

Сирний суп з грибами – це смачна та ситна страва, яка додасть різноманіття до вашого меню. Цей суп має виразний смак грибів, який поєднується з ніжністю та сирною ноткою. Він дуже смачний і гармонійно доповнюється різноманітними приправами. Якщо ви любите гриби і сир, то цей суп точно підкорить ваші смакові рецептори.

Перший рецепт сирного супу з грибами дуже простий у приготуванні. Вам знадобиться каструля з великим об’ємом, а також мультиварка. Наріжте картофлю, моркву, цибулю та печериці дрібно та покладіть у каструлю. Додайте сіль, перець та інші приправи за вашим смаком. Залийте овочі водою і поставте на вогонь. Варіть до готовності, поки картопля не стане м’якою.

Другий рецепт включає в себе такий самий алгоритм приготування, але замість картошки ви будете використовувати картоплю варену. Випарується частина ліквіду, тому суп виявиться більш густим і насиченим. Після того як овочі будуть готові, додайте кубики плавленого сиру та дрібно подрібнену цибулю.

Третій рецепт включає в себе використання шматочків курячого філе. Замість каструлі ви можете використовувати мультиварку. Поставте режим “Приготування супу” і додайте куряче філе. Далі додайте нарізану картоплю, моркву та цибулю. Залийте усе бульйоном та посоліть, приправте спеціями за смаком. Готуйте до готовності. Після цього додайте сир та рослинну олію для насиченості смаку. Готовий сирний суп з грибами можна подавати на стіл, він дуже смачний та апетитний.

Четвертий рецепт сирного супу з грибами дуже простий у приготуванні. Вам знадобиться каструля з невеликими грибами, дрібно нарізаною цибулею та помідору. Поставте каструлю на вогонь і додайте гриби та цибулю. Смажте до золотистого кольору. Додайте нарізаний помідор і готуйте ще кілька хвилин. Залейте овочі бульйоном та варіть до готовності. Після цього додайте плавлений сир з соллю та іншими приправами. Доведіть до кипіння та нагрійте ще кілька хвилин. Сирний суп готовий до подачі на стіл.

Останній рецепт сирного супу з грибами включає в себе використання багато шматочків плавленого сиру. Поставте каструлю на вогонь і додайте гриби, цибулю та моркву. Посоліть та поперчіть за смаком. Додайте нарізану картоплю і залийте водою. Варіть до готовності. Додайте плавлений сир та добре перемішайте. Доведіть до кипіння і готуйте ще 5 хвилин. Сирний суп з грибами готовий! Смачного!

Сирний суп з куркою і грибами

Сирний суп з куркою і грибами

Для приготування сирного супу з куркою і грибами вам знадобиться бульйонний фон, який надасть цьому супу насичений смак. Додайте великі кусочки курячого філе і невеликі кусочки свіжих грибів, щоб забезпечити смакові відчуття ситності супу.

Поставте мультиварку на режим “суп” і додайте в неї каструлю з бульйоном. Закрийте кришку і поставте таймер на 15 хвилин. Такий час досить, щоб куряче філе і гриби добре зварилися.

Поки суп готується, дрібно посіть цибулі і помідори. Після 15 хвилин зніміть кришку з мультиварки і додайте в неї цибулю, помідори і рослинну олію. Знову закрийте кришку і поставте таймер на 5 хвилин.

Після цього додайте в суп кубики плавленого сиру і доведіть суп до густого стану. Перелийте суп в каструлю і додайте відварену дрібно нарізану картоплю. Поставте на вогонь і готуйте, поки картопля не звариться.

Після готовності супу додайте сіль, спеції і приправи за смаком. Розморозте плавлений сир і подрібніть його на дрібні кубики. Додайте сир до супу і добре перемішайте.

Сирний суп з куркою і грибами готовий! Подаємо гарячим з хрустким часниковим хлібом або гарячими крутонами. Смак цього супу точно стане вашим улюбленим!

Сирний суп пюре з грибами

Сирний суп пюре з грибами

Сирний суп пюре з грибами – це ситний і смачний страва, яку можна легко приготувати з використанням мультиварки. Для приготування цього супу вам знадобиться ємність для бульйону, де ви будете готувати картоплю і гриби.

Для початку, очистіть і наріжте картоплю і моркву на дрібні шматочки. Подрібніть цибулі і часник. Додайте все це в ємність мультиварки і залийте бульйонним фондом. Встановіть режим “суп” і готуйте протягом 20 хвилин.

Тим часом, приготуйте гриби. Очистіть і наріжте печериці на невеликі шматочки. Розігрійте невелику каструлю на середньому вогні і покладіть туди гриби. Приготуйте їх до готовності, додавши трохи рослинної олії, цибулі і часнику. Після цього додайте до грибів трохи солі та інших спецій за смаком.

Коли картопля з мультиварки буде готова, зніміть її з вогню і перелейте в іншу ємність. Добре подрібніть картоплю використовуючи блендер або вільтузку. Поверніть картоплю назад в мультиварку і додайте плавлений сир. Доведіть суп до густим стану, посоліть та додайте інші приправи за смаком.

Окремо, в мультиварку додайте гриби і перемішайте їх з супом. Готуйте ще кілька хвилин, доки гриби не стануть м’якими. Потім сирний суп пюре з грибами готовий до подачі на стіл. Подавайте його гарячим зі свіжим хлібом або гарніром за смаком.

Рецепт сирного супу з креветками та грибами

Рецепт сирного супу з креветками та грибами

Для приготування сирного супу з креветками та грибами вам знадобиться наступний набір інгредієнтів:

  • 300 г креветок
  • 200 г печериць грибів
  • 1 цибулина
  • 1 картопля
  • 100 г плавленого сиру
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • сіль, перець, спеції за смаком

Для початку, підготуйте всі інгредієнти. Очистіть креветки від шкаралупи та видаліть кишковик. Печериці наріжте невеликими шматочками. Подрібніть цибулі.

У великій каструлі розігрійте рослинну олію. Додайте цибулю та гриби і обсмажте протягом 5-7 хвилин, доки гриби не випаруються. Після цього додайте картоплю та залийте бульйоном. Варіть, поки картопля не стане м’яким.

Під час варіння картоплі, розітріть плавлений сир та додайте його до каструлі. Приправте суп за смаком сіллю, перцем і спеціями. Продовжуйте варити ще 5 хвилин, поки суп не стане густим і смачним.

На підсмажені гриби з креветками додайте нарізані на кубики та обсмажте до готовності. Зніміть гриби з креветками з вогню та додайте їх до супу. Перемішайте і доведіть до готовності. Готовий сирний суп з креветками та грибами подавайте гарячим. Смачного!

Сирний суп з грибочками в мультиварці

Сирний суп з грибочками в мультиварці

Існує безліч рецептів на приготування грибного супу, але я хотів би запропонувати вам спробувати сирний суп з грибами в мультиварці. Цей смачний суп відмінно поєднується зі смаком плавленого сиру і додає йому неповторний смак.

Для приготування цього супу вам знадобляться гриби, цибуля, картопля, морква, помідор і плавлений сир. Запустіть мультиварку у режимі “суп” і покладіть туди наші гриби, розріжте їх на дрібні кубики. Додайте також дрібно нарізану цибулю. Після цього залийте гриби з цибулею бульйоном і доведіть до кипіння.

Тоді додайте нарізану картоплю і моркву, приправи за смаком, зніміть мультиварку з режиму “суп” і поставте в режим “тушкування”. Готуйте до повної готовності, приблизно 20-30 хвилин.

У підготовлену ємність додайте підсмажену цибулю, гриби і кубики помідору. Перелійте суп в цю ємність і додайте плавлений сир. Знову включіть мультиварку у режим “суп” і готуйте до повного розплавлення сиру.

Коли суп стане густим і ситним, вимикайте мультиварку і насолоджуйтесь смаком домашнього сирного супу з грибами. Подавайте зі свіжою зеленню та хрустким хлібом. Смачного!

Рецепт з копченостями

Рецепт з копченостями

Готуйте сирний суп з грибами з копченостями і насолоджуйтесь неперевершеним смаком. Для приготування цього ситного супу вам знадобиться:

  • 500 г копченого філе (можна використовувати копчену курку або копчену свинину);
  • 300 г свіжих печериць;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 3 картоплі;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 200 г плавленого сиру;
  • 1 помідору;
  • сіль, спеції за смаком.

Для початку, подрібніть цибулі та печериці. В каструлі або мультиварки розігрійте рослинну олію та підсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте печериці та продовжуйте готувати, поки вони стануть м’якими.

Покладіть нарізане копчене філе в каструлю з печерицями та цибулею. Додайте нарізану моркву та картоплю. Залийте каструлю бульйоном або водою з кубиком бульйону. Додайте сіль та спеції за смаком. Готуйте на помірному вогні, поки картопля буде готовою.

Поки суп готується, розтопіть плавлений сир у мікрохвильовці або на водяній бані. Додайте плавлений сир до готового супу та доведіть до кипіння. Зніміть з вогню та додайте дрібно нарізану зелень.

Ваш смачний сирний суп з грибами з копченостями готовий до подачі. Перелийте його у тарілки та насолоджуйтеся неперевершеним смаком!