Як зшити босоніжки самостійно: просто, швидко та без зайвих зусиль

Як просто і швидко зшити босоніжки своїми руками

Літа – це час, коли хочеться виглядати нестандартно і незвичайно. Коли проходиш навколо великої кількості людей у класичному взутті, хочеться вибрати щось особливе, щось, що зроблено своїми руками. Босоніжки – це саме те, що можна зшити самостійно і виглядає неперевершено. Вони використовуються для створення необхідного зручного основи для взуття. Легкий верх тканинних босоніжок і підошва зроблена з іншого матеріалу.

Спочатку треба виміряти довжину своєї ноги і обвести контур на тканину. Для верху можна використовувати старі тканинні речі або купити нову тканину в магазині. Далі вибиваємо підошву, робляться вставки з тканини для креплення верху і нірочки для зшивання. Підошва може бути зроблена з різних матеріалів – картону, гуми або шкіри. Досить просто зробити підошву з допомогою ніж, але можна приклеювати її прямо на тканину.

Їх вибір та приготування для гармонійного поєднання з підошвою залежить від особистого смаку. Наприклад, при використанні слід зробити спочатку нижньою частиною. Крім того, не слід забувати про доповнення (пришивається злошивка) і при розрізанні смужок зробити подвійний скручувати їх разом. Взуття завжди зроблене для себе та вам. Босоніжки підійдуть на будь-який одяг і будуть виглядати стильно і елегантно.

Як старі капці перетворюються в чудові босоніжки

Як старі капці перетворюються в чудові босоніжки

Тканинні босоніжки можуть бути досить незвичайні і виглядають дуже оригінально. Ідея використовувати старі капці для створення взуття є прекрасним способом виразити свою творчість і зекономити трохи грошей.

На початку необхідно демонтувати верхню частину капців, зроблену з тканини. Його можна легко відрізати за допомогою ножиць. Потім слід виміряти довжину ноги і нарізати потрібну смужку тканини, що використовується для приклеювання до підошві.

Після цього потрібно робити підошву для босоніжок. Завжди можна вставити підошви з його старих туфель або кед, але можна також взяти кусок матеріалу та виготовити підошву самостійно. Для цього можна використовувати гнучкий матеріал, наприклад пілець, вилогий або гумову підошву.

Отримані підошви пришиваються до танкеток або до основи, зверху кладеться смужка тканини зручного розміру. Зав’язуємо смужку навколо ноги і босоніжки готові!

Зроблені своїми руками босоніжки зі старих капців виглядають оригінально і стильно. Вони завжди будуть мати трохи забруднену, проте привабливу зовнішність, яка прекрасно підійде для літа. Ці босоніжки відмінно виглядають разом з легким сарафаном або спідницею. Старі капці, які ви вже не носите, тепер можуть жить новим життям як ефектні взуття!

Пошиття взуття на танкетці

Пошиття взуття на танкетці

Якщо ви хочете створити собі незвичайні босоніжки, що будуть дивувати і завжди виглядають стильно, то можна спробувати пошити взуття на танкетці самостійно. Для цього вам знадобиться певний матеріал, ножиці та навички пошиття.

Найпростіше і найшвидше зробити верх взуття з тканини. Вам потрібно виміряти ногу в обхваті навколо стопи, а потім зробити шаблон з цього креслення. Просто візьміть тканину і прикріпіть шаблон до неї, обведіть його і виріжте. Додайте трохи запасу на шви. Тепер цю деталь пришивається до іншої, щоб утворити верх взуття.

Наступним кроком буде створення підошви для босоніжок на танкетці. Ви можете використовувати різні матеріали для цього – кожшедеш, літа або навіть тверда піна. Спочатку вам потрібно зробити шаблон для підошви, він повинен бути досить жорстким. За допомогою ножиць виріжте підошву з тканинного матеріалу, а потім вставте її в верх взуття. Приклейте підошву до верху взуття, використовуючи клей для тканини. Залиште все на кілька годин, щоб клей добре приклеювався.

Тепер ви можете приклеювати нижню частину підошви. Вона може бути зроблена з твердої пластмаси або гуми. Обведіть шаблон на тканину і виріжте його. Потім приклейте цю частину до підошві взуття. Давайте підошві висохнути на декілька годин.

Збережіть свої старі чоботи, вони можуть знадобитись вам в майбутньому для пошиття взуття на танкетці. Найлегше зробити підошву з старих туфлі або шльопанців. Ви просто маєте вистрибувати стару підошву і пришивати нову. Застосування старої підошви може допомогти вам зекономити деяку кількість грошей.