Лозівську громаду відвідав очільник Дергачівщини

Керівники дружніх громад Лозівської та Дергачівської зустрілися подякувати один одному за підтримку та обмінятися досвідом в управлінні різними сферами життєдіяльності під час воєнного стану. Зустріч Лозівського міського голови Сергія Зеленського, начальників Дергачівської військової міської адміністрації В’ячеслава Задоренка та Лозівської військової адміністрації Володимира Ромаха відбулася сьогодні, 1 вересня.

В’ячеслав Задоренко подякував Лозівській громаді, яка з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну прийшла на допомогу. Підтримувала продуктами харчування, ліками, засобами гігієни, приймала тих, хто тікав від війни, під свій захист.

– У перший місяць нам було дуже важко. Наша громада піддалася обстрілам та зазнала значних руйнувань. Лозівська громада одна з перших надала нам свою підтримку і допомогу, була завжди на зв’язку – говорить В’ячеслав Задоренко.

До Лозової приїхав оглянути місто та перейняти досвід керування. Ознайомився з проєктами, які направлені на покращення обслуговування населення з надання адміністративних послуг, комплексної реабілітації для діток з інвалідністю, розвитку спортивної галузі.

Відвідав Центр надання адміністративних послуг, Краєзнавчий музей, ДЮСШ”Юність”, побував на стадіоні “Локомотив” та у відділенні таїландського боксу ДЮСШ “Олімпія”, ознайомився з роботою Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю “Жемчужинки”.

Для своєї громади перейматиме досвід управління комунальними установами. Вражений злагодженою роботою в управлінні будинками, утриманні прибудинкових територій, скверів, парків, центральних вулиць. В’ячеслав Задоренко зауважує, від того, як організована робота комунальних установ, загалом формується імідж місцевої влади і всієї громади.

На подальше керівники домовилися про тісну співпрацю та взаємодопомогу.

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада