Фонд бібліотек Лозівської громади поповнився книгами на військову тематику та про історію України

Отримали науково-популярну та художню літературу від Українського інституту книги за державною Програмою «Поповнення бібліотечних фондів». Лозівській публічній бібліотеці передали 253 примірника, Дитячій юнацькій – 120.
– Держава дбає про бібліотеки, навіть у таких складних умовах, в яких ми знаходимося, – відзначає завідувачка Лозівською Публічною бібліотекою Світлана Вовк. – Книга відіграє дуже важливу роль у ментальному здоров’ї нації – це свого роду «зброя», яка впливає на світогляд громадян. Усі отримані нами видання виключно українських авторів – це свідчить про їхню підтримку на державному рівні, а це вкрай важливо.
Серед отриманих книг дитяча література та твори для дорослих. Усі вони пов’язані з тематикою про війну. Серії книг про зруйновані міста України під час повномасштабного вторгнення, щоденники війни, видання про історію Україну. Щодо дитячої літератури – ця тема представлена у формі казок.
Новими книгами вже поповнили виставку «А на моїй землі іде війна», її підготували з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну.
Частину книг розподілять між сільськими бібліотеками-філіями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *