Керівники Лозівської громади привітали з річницею заснування надійного партнера – фармкомпанію Ананта Медікеар 

Фармацевтична компанія «Ананта Медікеар Україна» неодноразово підтримувала Лозівську громаду, безкоштовно надаючи лікарські засоби.  Набори із сиропів від кашлю, заспокійливих, знеболюючих та загальнозміцнюючих препаратів в громаді розподіляли між соціально-незахищеними верствами населення, внутрішньо-переміщеними особами, постраждалими у наслідок російської агресії. Медикаментами забезпечували стаціонари, ФАПи та амбулаторії.

Сьогодні, у день 25-річчя фармкомпанії, Лозівський міський голова Сергій Зеленський та його заступник Валерій Крикун зустрілися з її представником Рані Бріджендри у місті Харкові. Передали вітання та висловили вдячність за підтримку та співпрацю у наданні Лозівській громаді гуманітарної допомоги для закладів охорони здоров’я та потребуючих верств населення. Відзначили – це забезпечує сталу роботу медиків та якісне лікування їх пацієнтів. Побажали компанії розвитку, процвітання, втілення нових планів та ідей.

– В умовах воєнного стану підтримка жителів нашої громади вкрай важлива й необхідна, – відзначив Лозівський міський голова Сергій Зеленський. – Я дякую Вам за плідну співпрацю й підтримку у ці важкі часи.

Рана Бріджендри відвідав Лозівську громаду напередодні. Поспілкувався з керівниками громади та району. Учасники зустрічі визначили подальші напрямки співпраці.